Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2008, 20:00
Po takim meczu to trener z jajami (a za takiego mialem Urbana)to mowi co mysli a on powiedzial "no bardzo mi przykro przepraszam". Ja pier....

To co powiedzial Urban na konferencji prasowej jest w pełni przewidywalne i mozna było sie tego spodziewać.

Prawda jest taka ze takimi pomocnikami jaki mamy teraz: Radovicem, Iwańskim, Rogerem, Giza, Vukovicem to przy odrobinie checi i ambicji bysmy na stojaca Odre rozklepali. Ale u nich ani checi ani ambicji.

Błedem jaki zarzucam Urbanowi na dzien dobry jest kombinowanie z nimi: tj Roger na lewej Iwański jakis defensywny **** wie co. Skoro juz z poltora sezonu Roger gra w srodku to niech ta gra z boku ma Iwanskiego/Gize po lewej Edson/Rybus po prawej Radovic/Szałach a za soba Vuko/Borysiuk.

4-5 lat temu dałbym sie pociac za taki potenciał w pomocy.

harthausen napisał(a):Wyświetl post
Po co się maja szarpać, jak miska pod sam nos pełna?
I otóz to: Iwański dostał 250-300 tysiaków ojro rocznie, Giza pewnie koło 150-200, Chinyama podobnie. Wiec po jakiego chuja (wg nich oczywiscie) ma im sie chciec.

Wystarczy ze wiem ile połowa z piłkarzy w naszej lidze dostaje na konto i potem tam sie przygladam ich grze to wcale sie nie dziwie ze wiekszosc z nich stoi. I nie chodzi tylko o piłkarzy Legii ale wielu klubow ktore płaca podobnie (wiadomo kto) i te ktore niby podobno płaca słabej.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 17.08.2008 o godz. 20:03.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując