|
Brożkowi kontrakt dożywotni za tyle kasy ile będzie chciał się należy, za to co gra oraz za to co Wisła dla niego znaczy.
Jirsak jak dla mnie dzisiaj słabiutko grał, nie wiem czym się podniecacie. Zaczyna mnie zawodzić szczerze powiedziawszy a pokładałem w nim po tym co grał momentami na wiosne duże nadzieje. Ogólnie drużyna bardzo bezbarwnie i tylko Brożek stanowił realne zagrożenie dla drużyny Polonii
PS. Żeby było jasne nie mam ochoty iść na Kałuże, wiem że graliśmy z Groclinem, ale ten Groclin nic nie grał z Legią którą przecież wg 99% forum gra żenująco słabo itd.
PS2. Majewski chyba demonstruje swoją niecheć do gry w Polonii bo jakiś "niewyraźny" dzisiaj był
Do Rafałek: To co mówisz to była asysta asysty, ja mam od niego troche większe wymagania niż asysta asysty w całym meczu. Nie zagrał żadnego "otwierającego" podania, raz tylko ładnie przerzucił piłke do Brożka, słabo rozegrał groźny kontratak. Dla mnie grał słabo i już.
Widze że Jirsak chyba zrobił się ulubieńcem tego forum i nie można o nim powiedzieć złego słowa. Jakby Łobo albo Zieńczuk rok temu zepsuł tak kontre jak Jirsak to pojawiłby się na forum temat "X karnie do rezerw".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 16.08.2008 o godz. 21:49.
|