Griszka30KR napisał(a):

|
Mam ,a Tobie ch... do tego.
|
w sumie masz racje ch.. mi do tego że nie którzy co pół roku wyskakują z nowymi meteorami piłkarskimi kiedyś "gwiazdą" miał być Jarka, Micanski, Burkhardt, Mila,Giza, Grzelak, Bonin,Kaczmarek,Gajtkowski,Kolendowicz,Stasiak żeby juz wiecej nie szukać i ciągle te same płaczki potrafią jechać po klubie że ich nie kupują a za cholerę żaden sie po jakimś czasie nie potrafi przyznać że dobrze sie stało że X czy Y klub nie kupił bo to przeciętni gracze za ogromne pieniądze którzy mieli tylko przebłyski formy.
AmicoLech na pewno zrobił ciekawe i obiecujące transfery tylko chciałbym zwrócić uwage że oni maja nieco inną sytuacje finansowo- kadrową tzn. przy podobnym budżecie nie mają długów i przypuszczam że mają mniejsze kontrakty a po drugie mieli słabszą kadre i każde wzmocnienie jest bardziej zauważalne ja nie wiem czy tacy niewątpliwie dobrzy gracze jak Quinteros czy Rengifo byliby w Wiśle gwiazdami czy grali by tyle w Wiśle co w Lechu.
Jedna rzecz mi sie w Poznaniu podoba że potrafią szukać tam gdzie sa tani gracze czyli Ameryka południowa i środkowa to tak jak u nas z Diazem jakby nawet nie wypalił to kosztował grosze a jak wypali (czego już jestem niemal pewien) to mamy grajka za niewielkie pieniądze dla którego Wisła jest wielkim klubem .
P.S. czy ktoś kiedys policzył ile przez te powiedzmy 5 lat Wiśle uciekło dobrych graczy z ligi do innych klubów , bardzo jestem ciekawy czy przy ciągłym narzekaniu kupcie tego czy tamtego , czy faktycznie wiele gwiazd nam uciekło?