Wyświetl pojedynczy post
e
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 22:08
westersyl
Aaa.. bo nie kibicuje Lechowi, Legii i innym w pucharach to dlatego masz watpliwosci czy jestem kibicem Wisly, he he he ..

Ja to inaczej rozumuje, niektorzy inaczej, wiec i tak siebie nawzajem nie przegadamy.

Pierwsza paka ktora awansuje do LM zawoujeje liga na dobre kilka lat, odskoczy od reszty i to bedzie wygladac makrabrycznie.
PU jeszcze jakas zniose, bo to mniejsze rozgrywki, mniejsze pieniadze, choc i tak troche kasy... nowi sponsorzy i co za tym idzie budowa silniejszego klubu - NIE BUDOWA SILNEJ POLSKIEJ PILKI - bo np. Wisla nic na tym nie zyska.
Choc wierze ze Legia wtopi z FK, Lech pewnie przejdzie ale daj Boze ze nastepni ich wyeliminuja.

I mam wyj.... na te kilka marnych punktow. Poswiece te kilka punktow byle Lech , Legia i inni zaliczaly wpadki w europie. I jesli oni przegrywaja to nie przegrywa Polska tylko Lech badz Legia. Polska to jest reprezentacja.
Same punkty nic nie dadza.. jesli nie ma druzyny ktora moze walczyc z najlepszymi nic one nie pomoga.
Poza tym gramy rok w rok o majstra i o te punkty nie musimy sie martwic.
A jesli juz tak nalega ktos to sami mamy je zdobyc, a nie liczyc na nasze kosy..

Dzis im kibicujecie, a przyjdzie mecz z Lechem badz Legia i bedziecie ich wytykach od k.. i w modlili sie zeby w dupsko od nas dostali - gdzie logika?
Zwykla hipokryzja.
Ligi, puchary, srary , nie wazne , Leszki, Legie maja dostawac baty.
Patrze na siebie i na moja Wisle - reszta mnie nie interesuje. Ich triumf - nasza porazka.

Take sa moje przemyslenia zawsze przed pucharami i chocby ktos probowal mi przegadac to i tak nie zmienie zdania.
Tyle ode mnie. Juz nie zamierzam nikomu odpisywac ani nic dodawac. Wyrazilem swoje OSOBISTE zdanie na ten temat i tyle.
Dobranoc.
Ostatnio edytowane przez e : 14.08.2008 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując