Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 22:06
Paweł napisał(a):Wyświetl post
No 6-0 Lecha robi wrażenie. Ja tam mecz przestałem ogładać po drugiej bramce, bo już straciłem nadzieję, że przegrają.

To, czy zagrają w fazie grupowej zależy w większej częsci od losowania, niż od samego Lecha. Osobiście życzę im Milanu, Tottenhamu, albo Herthy i po zabawie.
To ,że kibicujemy Wiśle to chyba nie jest równoznaczne z tym ,że musimy jak najgorzej życzyć lokalnym rywalom w europejskich pucharach. Dobra postawa wszystkich polskich zespołów przynosi szereg zbiorowych profitów. Poprzez takie komentarze jedynie się ośmieszasz.

Ech muszę to napisać bo chyba niektórzy to mają klapki na oczach. Dobra postawa i poziom zaprezentowany w pucharach europejskich przez Legię , Lecha i Wisłę wyjdzie w przełożeniu na ligową rywalizację tym klubom tylko na dobre. Każdy rozsądny człowiek potrafi dostrzec ,że jeżeli taka Wisła porządnie się na zapieprza w lidze za nim sięgnie po upragnione MP i prawo do gry w Europie , pokonując każdego potencjalnego rywala biegając a nie stojąc to przyniesie to jej korzyść. Nie mylcie uznania i pochwał za dobrze wykonane zadanie z fanatycznym kibicowaniem.

Jeszcze nawiązując do tej wypowiedzi poniżej. Sam awans do LM nic nie daje trzeba jeszcze rozsądnie wydawać pieniądze. Legia i Widzew grały w LM (fakt w troszkę innym etapie jej rozwoju ) i czy odjechały o lata świetlne. Gdzie jest teraz Widzew ? Gdzie był Widzew przez ostatnie lata? Ewentualny awans Wisły Kraków do fazy grupowej LM nic by w tym klubie nie zmienił znając szczodrość naszego Cupiała.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 14.08.2008 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując