Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 21:51
K_2 pisał :
Cytat:
Kaczyński pojechal na Gruzje z innymi przywodcami i to on byl najbardziej napastliwy w swoich wypowiedziach co do Rosji .
tylko Kaczynski moglby sie troche zreflektowac w takim dobitnym jezyku ,bo zyska nie wiele a za szkodzi napewno Polsce.
ale takie wystapienia przed szereg (nie pierwszy raz) sa wedlug mojej opinii bezsensowne z punktu widzenia Polskiej racji stanu .
Ciekawe co na to K_2 ? Czy pakować się już ? Bo nie wiem czy można iść spać, czy juz uciekać
Cytat:
Kibice: Je...ć Ruskich, Błochin: skandal !

Wielu niewybrednych epitetów nasłuchali się w trakcie meczu z Legią piłkarze oraz trener FK Moskwa Oleg Błochin. Po zakończeniu spotkania szkoleniowiec nie potrafił ukryć swojego wzburzenia.

- Po pierwsze chce się dowiedzieć, gdzie fair play i dlaczego nikt nie reagował gdy z trybun obrażano mnie, moich piłkarzy i Rosję. Już zwróciłem się do delegata UEFA, by napisał w protokole, co skandowano na trybunach. - mówił Błochin.

REKLAMA
if(typeof isSrd05=='undefined'){NPB("005");}

if (NJB('srodtekst') && typeof isSrd05=='undefined'){document.getElementById('rek Srd05').style.display='block';var isSrd05=true;}Rosyjscy piłkarze słuchali m.in. takich haseł jak "Je...ć Ruskich... je...ć".

- Jeżeli w sporcie dominować będzie polityka, to nic dobrego z tego nie wyniknie. - powiedział po spotkaniu Oleg Błochin.
Czy nie uważasz, że takie wystąpienia są bezsensowne z punktu widzenia POlskiej racji satnu ?