Wyświetl pojedynczy post
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 18:06
kaelowiec napisał(a):Wyświetl post
szkoda ze Pawelek wybronil te sety no moze wtedy jakby bylo 8-0 to byscie sobie (ci od nic sie nie stalo) uswiadomili sobie żałość sytuacji , i nie placze bo nie weszlismy do LM bo chyba nikt normalny tego nie oczekiwal , martwi mie po porstu kompromitujaca postawa na boisku

ad nesta , nie wiem od jak dawna sledzisz wzory kibocowania w hiszpanii ale jeszcze na poczatku lat 90tych jak ogladalem eurogol to po bramce leciała taka banda na kraty (caly sektor) ze myslalem ze je rozwalą wygladalo to naprawde hardcorowo
Jaka kompronitująca postawa? Zobacz sobie w jaki sposób każdy z piłkarzy Barcy operuje piłką. Nie wiem czy pamiętasz mecz Barca - MU w tamtym sezonie. Mimo że było 0:0 to jednak MU prawie że piłki nie mógł powąchać. Jak Barca gra na maksa i jest w formie to nawet Real ma problemy z przejściem połowy. To jest naprawde niesamowicie wyszkolony technicznie zespół i w momencie gdy są skoncentrowani na maska, nikt nie jest w stanie ich powstrzymać. Więc nie wiem czego Ty oczekiwałeś, że nagle Boguski zacznie mijać 2 razy szybszego Alvesa, ale Sobolewski okaże się wirtuozem techniki na tle najlepszego środkowego pomocnika na świecie Xaviego?

Ciężko jest coś zrobić, jak każdy Twoj rywal jest 2 razy szybszy i 2 razy lepiej wyszkolony technicznie ...
Odpowiedz cytując