kaelowiec napisał(a):

szkoda ze Pawelek wybronil te sety no moze wtedy jakby bylo 8-0 to byscie sobie (ci od nic sie nie stalo) uswiadomili sobie żałość sytuacji , i nie placze bo nie weszlismy do LM bo chyba nikt normalny tego nie oczekiwal , martwi mie po porstu kompromitujaca postawa na boisku
ad nesta , nie wiem od jak dawna sledzisz wzory kibocowania w hiszpanii ale jeszcze na poczatku lat 90tych jak ogladalem eurogol to po bramce leciała taka banda na kraty (caly sektor) ze myslalem ze je rozwalą wygladalo to naprawde hardcorowo
|
Jaka kompronitująca postawa? Zobacz sobie w jaki sposób każdy z piłkarzy Barcy operuje piłką. Nie wiem czy pamiętasz mecz Barca - MU w tamtym sezonie. Mimo że było 0:0 to jednak MU prawie że piłki nie mógł powąchać. Jak Barca gra na maksa i jest w formie to nawet Real ma problemy z przejściem połowy. To jest naprawde niesamowicie wyszkolony technicznie zespół i w momencie gdy są skoncentrowani na maska, nikt nie jest w stanie ich powstrzymać. Więc nie wiem czego Ty oczekiwałeś, że nagle Boguski zacznie mijać 2 razy szybszego Alvesa, ale Sobolewski okaże się wirtuozem techniki na tle najlepszego środkowego pomocnika na świecie Xaviego?
Ciężko jest coś zrobić, jak każdy Twoj rywal jest 2 razy szybszy i 2 razy lepiej wyszkolony technicznie ...