Wyświetl pojedynczy post
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 14:52
Panie i Panowie nie ma innej opcji, gramy o zwycięstwo, interesują nas 3 punkty i innej alternatywy nie ma.
Z takim nastawieniem należy wyjść na boisko i konsekwentnie realizować zamierzenia przed meczowe.
A jak będzie po meczu to życie pokaże. Ale ja osobiście nie wyobrażam sobie, by Nasza Wisełka pojechała po to, by nastawić się na minimalizm, nie ma takiej opcji.
A co do tego, że teraz będzie ciężko, bo to bardziej Groclin niż Polonia nie powinno mieć znaczenia dla drużyny, która ponownie staje w szranki by walczyć o kolejne mistrzostwo Polski.
Wiem, nie ma wzmocnień i raczej się nich nie spodziewajmy...gramy i będziemy grać tymi, których mamy.
Na dzień dzisiejszy to są najlepsi nasi zawodnicy i musimy gorąco wspierać ich walkę na boisku...to jest nasz święty obowiązek!!!
To są moje przemyślenia, z którymi możecie się zgadzać lub je odrzucić.
Ale Wisła Kraków jest jedna jedyna i nie zależnie od sytuacji jest tą, którą kochamy, którą wspieramy i która na dobre i na złe jest w naszych sercach!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.