Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 14:29
LAB napisał(a):Wyświetl post
Heh zacheciles mnie tym,wiec wczoraj zaladowalem sobie najnizsza lige w Anglii objalem losowo Bath,narazie jestem 6 po 21 meczach,do barazy brakuje mi 1 pkt Kupilem Omoyinmi(chyba tak sie to pisze musze sprawdzic jak wejde do gry) gosc jest swietny i za free. No i niema problemu z pozwoleniem o prace.
Wlasnie,mam pytanie od czego zalezy czy pilkarz dostanie to pozwolenie?Bo np znany nam Kenneth Zeigbo niedostal a chcial przejsc..

Widze ze jedna osoba tez juz gra tym klubem,wiec w ramach ciekawostki powiem ze sprawdzilem sobie na wikipedii to miasto i jest to miasto uzdrowiskowe(cos jak Krynica) w stylu rzymskim zbudowane 80 000 mieszkancow..

Ja tez gralem zawsze zespolami z samego dna angielskiej pilki i wchodzilem zazwyczaj 2-3 klas wyzej, gdzie przeskakiwalem do zespolu z duza kasa, duzymi ambicjami, ale nie majacymi szczecia. Gralem pamietam Barnetem, potem po awansie 2 klasy wzwyz, przeszedlem do Yorku a potem bodajze do Plymouth Argyle.Ten ostatni wygral nawet LM

Moja porada: jezeli gracie slabymi zespolami to sprobujcie budowac zespol w oparciu o zawodnikow pozyczonych z klubow wyzszych lig od siebie ale nie takich z Premiership czy tez nawet Division One.W ten sposob moi zawodnicy potrafili strzelac po 30 goli w sezonie, a pomocnicy byc krolami asyst. Dobrze tez skupic sie na Pucharze Anglii. Dobre wystepy tam oznaczaja duza kase z transmisji TV. I najwazniejsze-nie przekraczac budzetow i nie zadluzac sie , bo prezesi w niskich ligach strasznie to znosza.

Z tym pozwoleniem to jest tak. Dostanie go gracz ktory rozegral jakas ilosc meczow w reprezentacji swojego kraju w danym sezonie. Dotyczy to ludzi spoza UE. Ci ostatni moga grac bez ograniczen.Moje spstrzenia na temat ewolucji tej gry:

Kiedys mozna bylo odbyc tak droge, jaka opisalem. Teraz(czyli jakies 3 ostatnie edycje gry) jest to neimozliwe. Dosc wspomniec, ze Wisla Krakow bylem w stanie zdobywac Puchary Europejskie, Polska zostala mistrzem swiata i europy. Pozniej niestety zmienilo sie to na gorsze, bo...gra stala sie bardziej realna. I tak dzieki temu gram sobie obecnie Roma, proponuje 50 mln euro za Agueroo a on idzie do Interu bo tamci mja jakies budzety po 200 mln euro! Liverpool czy Chelsea placa takie pieniadze zawodnikom , ze sztuka jest wyciagnac ich do gry w swoim klubie. Stalo sie to wszytsko az za realne I wygranie LM jest tez bardzo trudne..To wszytsko przez te wstretne kluby angielskieDDD
Odpowiedz cytując