rafalek napisał(a):

|
Zainstalowalem sobie tą łatkę i, jak juz wejdzie do menu wyskakuje mi komunikat, ze nie znaleziono w napedzie plyty z grą. Zaznaczam, że gra jest sciagana z internetu. Czy moze to tego wina?
|
sciagnij sobie obraz plytki z torrenta, bo jak od nowa wgrasz cracka to caly patch sie pojdzie *ebac. Obraz jest gdzies na mininovie, mini image jakos tak, ladujesz w daemona i nie martwisz sie, ze Euro wygrywa Czarnogora.
o
http://www.torrentreactor.net/torren...d-Image-MIKEYB
W ogole jak dla mnie to FM2008 jest rozbrajajacy. Na kazdym z moich sejwow wydaje sie, jakby taktyka totalnie nie miala znaczenia. W jednym meczu wygrywam 3runde eliminacji LM z Glasgow Rangers, po dwoch zajebistych kontrach i swietnej obronie wygrywam 2:0 na wyjezdzie, potem remis 1:1 w Krakowie i super, a potem nagle przyjezdza Lechia i mam problem z oddaniem strzalu na bramke. Najwieksze znaczenie w tej grze maja chyba pogawedki przed i pomeczowe, bo potem mozna sprawdzic kto jak zareagowal i zazwyczaj ten ktos strzela gola ;]
Fm 2007 byl pod tym wzgledem zupelnie inna gra, bo faktycznie po ocenach bylo widac kto dobrze gra, a teraz napastnik ma caly mecz 6, potem strzeli karnego i ma 8. jakas bzdura.
Scouting tez zostal zmieniony, bo nawet skaut z umiejetnosciami oceny po 20 na obu myli sie ocenach potencjalu. No i jeszcze ta glupota ze zmienianiem rozmiaru boiska

I tak zawsze mi pisalo ze boisko jest krotkie i bedzie gesto w srodku.
Wczesniej gralem Kayserisporem z Turcji, gdzie wiodlo mi sie super i nawet w 3 sezonie bylem mistrzem, regularnie gralem w grupowej LM, raz puknalem MU 2:0. Ale przychodzily mecze, ze nic nie bylem w stanie zrobic, po prostu jakies kily mnie cisnely albo w 90 minucie strzelaly farfocla, i to co 2-3 mecze.
Zdenerwowala mnie ta gra i odinstalowalem. Totalnie nierealna, i zabijala we mnie czlowieka ;]