irman napisał(a):

|
Nie widzę wśród tych klubów żadnej nazwy z czołówki europejskiej. Nie widzę również żadnej z ligi hiszpańskiej, włoskiej i angielskiej czyli z tych najlepszych. Wczoraj chyba graliśmy z klubem hiszpańskim, a nie greckim czy tureckim? Może jak nasza ekipa przekrzyczy na wyjeździe kibiców Crveny czy Panathinaikosu, to wtedy będzie się można ponapinać na forum co do triumfów kibicowskich?
|
Acha nie widzisz... to moglbys napisac w jakiej lidze nalezy dopingowac, a w jakiej nie?
Lub zrobic rozpiske klubow ktorych nie trzeba dopingowac, a tych ktore trzeba?
Cytat:
|
Niby dlaczego darcie ryja i wycinanie kolorowych obrazkow ma uchodzic w obiektywnym ujeciu za cos lepszego od postawy fanow Barcelony czy Realu ? To sa po prostu inne formy spedzania czasu na trybunach.
|
to chyba logiczne ze w takim przypadku kibice Realu i Barcelony sa duzo gorsi - co Ci potwierdzi kazdy myslacy komentator - czy to siatkarski, koszykarki czy pilkarski.
Chyba ze Was kazdy uczyl ze kibicowanie to siedzenie przez 90 na fotelu w milczeniu i pozeranie slonecznika?
Ja nie mam zazle ze Barca ma takich a nie innych kibicow, bo to nie moje podworku i robia co chca, ja sie tylko wypowiedzialem na ich temat i po raz enty chce powtorzyc ze do kibicow to im daleko.
Chca siedziec w milczeniu ? ok , niech siedza. ale niech nikt mi nie wmawia ze ow osoby sa lepsze od tych ktorzy dra ryja, podnosza wyciete kolorowe obrazki itp.
Nie kazdy chyba rozumuje slowo "kibic" a "osoba lubiaca obejrzec dobry football"
To tyle, bo schodzimy z tematu.