Wyświetl pojedynczy post
autocontrol
Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 13:52
irman napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę wśród tych klubów żadnej nazwy z czołówki europejskiej. Nie widzę również żadnej z ligi hiszpańskiej, włoskiej i angielskiej czyli z tych najlepszych. Wczoraj chyba graliśmy z klubem hiszpańskim, a nie greckim czy tureckim? Może jak nasza ekipa przekrzyczy na wyjeździe kibiców Crveny czy Panathinaikosu, to wtedy będzie się można ponapinać na forum co do triumfów kibicowskich?

Acha nie widzisz... to moglbys napisac w jakiej lidze nalezy dopingowac, a w jakiej nie?

Lub zrobic rozpiske klubow ktorych nie trzeba dopingowac, a tych ktore trzeba?

Cytat:
Niby dlaczego darcie ryja i wycinanie kolorowych obrazkow ma uchodzic w obiektywnym ujeciu za cos lepszego od postawy fanow Barcelony czy Realu ? To sa po prostu inne formy spedzania czasu na trybunach.
to chyba logiczne ze w takim przypadku kibice Realu i Barcelony sa duzo gorsi - co Ci potwierdzi kazdy myslacy komentator - czy to siatkarski, koszykarki czy pilkarski.
Chyba ze Was kazdy uczyl ze kibicowanie to siedzenie przez 90 na fotelu w milczeniu i pozeranie slonecznika?
Ja nie mam zazle ze Barca ma takich a nie innych kibicow, bo to nie moje podworku i robia co chca, ja sie tylko wypowiedzialem na ich temat i po raz enty chce powtorzyc ze do kibicow to im daleko.
Chca siedziec w milczeniu ? ok , niech siedza. ale niech nikt mi nie wmawia ze ow osoby sa lepsze od tych ktorzy dra ryja, podnosza wyciete kolorowe obrazki itp.
Nie kazdy chyba rozumuje slowo "kibic" a "osoba lubiaca obejrzec dobry football"

To tyle, bo schodzimy z tematu.
Ostatnio edytowane przez autocontrol : 14.08.2008 o godz. 14:03.
sezon ogórkowy = nuda
Odpowiedz cytując