Do Wiślak_258
na latce 8.0.2. i na update Fudi & Messinho Revolution Update 2008 jest możliwość sciągnięcia do Wisły Ricardo Vaz Te, Collinsa Johna, Toniego Doblasa, Santiago Ezquerro (Free). Kallon siedzi w AIK albo AEK

, Kluivert chetnie pogada z Wisłą, Wilson Oruma. Ci wszyscy są na Wolnym transferze. Z w/w mi udało się ściągnąć tylko Orumę i Doblasa. Sądzę, że gdyby sypnąć hajsem, pozostali (z wolnego transferu) też przejdą. Skoro wogóle chcą rozmawiać to i tak duży PLUS. Bardzo szybko znane nazwiska interesują się wisłą. Zawodnicy w cenie 5mln euro już po paru miesiącach są chętni do przejścia do Wisły. ...no ale te 5 baniek ciężko wysupłać. Głowackiego chce kupić Valerenga a Pan Arek (ambitniacha w FM) jest "zaszczycony zainteresowaniem" - sie uśmiałem jak to zobaczyłem. Ponadto Gołosia, Boguskiego, Piotra Brożka i Sobolewskiego też szybko można sprzedać... lecz za niewielkie pieniądze. Podbijanie ceny z np 500tyś E do 1,000,000 kończy się zawsze wycofaniem oferty. Drużyny komputerowe stały się chciwe? Za sobola zawsze można było z 3mln E wytargować w FM06.
Wgrałem bazę danych HUGE (z
www.sortitoutsi.com) i dodałem 89 lig (playable) i gra chodzi płynnie. Co prawda mam core duo 4,2 gh i 2 gb ramu.
Jeżeli ktos ma podobnego kompa i podobną liczbę lig niech napisze jak wygląda płynność rozgrywki np po 1-2 sezonach (więcej raczej nie wytrzymuje z nudy). Gram dopiero miesiąc w Fm'ie i w razie W mogę zacząć od nowa z mniejszą liczbą lig.
pozdro