Wyświetl pojedynczy post
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2008, 06:58
Cytat:
Szczęśliwi Ci,którzy nie wstali o 4 rano w oczekiwaniu na pierwszy medal dla Polski na tych igrzyskach.
Święte słowa. Z nadzieją na medal nie przespałem nocy i... i znów nie ma medalu.
Otylia na IO zawiodła na całej linii. Nie obroniła żadnego medalu, ba nie zdobyła nawet jednego 'brązu'. Po raz kolejny można powiedzieć 'szkoda'. Tracimy kolejną szansę na medal. Jedyną pływacką nadzieją pozostał Sawrymowicz. Czas pokarze, czy do Olimpiady przygotował się równie 'dobrze' jak reszta Polaków.
Chiny odjechały nie tylko nam, ale reszcie świata również. To co zrobiły dzisiaj chińskie pływaczki to klasa sama w sobie. Nie bawiły się jak Oti i pobiły rekord nie o kilka setnych, ale o przeszło sekundę.

Bardzo zaskoczyli mnie nasi piłkarze ręczni, in minus oczywiście. Strasznie męczyli się ze słabymi Brazylijczykami. Nasza gra wyglądała kiesko. Tkaczyk dziś fatalnie. Bramkarz obronił większość jego rzutów. Zawodnicy takiej klasy nie powinni marnować seriami 100% sytuacji.
W następnym spotkaniu zmierzymy się z mistrzami olimpijskimi - Chorwatami. Jeśli zagramy tak jak w dzisiejszym spotkaniu to o zwycięstwie możemy tylko pomarzyć. Mam nadzieję, że wynikiem dzisiejszej słabej gry była tylko i wyłącznie pamięć o porażce z Hiszpanami. Liczę, że Wenta wstrząśnie naszymi zawodnikami i ci pokarzą na co naprawdę ich stać.

Za 30 min spotkanie Polaków z Serbami w siatkówkę. Zobaczymy w jakiej dyspozycji są nasi siatkarze.
Jak sądzicie podtrzymamy dobrą passę i po raz trzeci z rzędu odniesiemy zwycięstwo? Osobiście wierzę w Polaków oraz zwycięstwo.
Odpowiedz cytując