Wyświetl pojedynczy post
northrop
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2008, 17:36
Młyniu_Miechów napisał(a):Wyświetl post
Mam prośbę do kogoś kto mieszka w Stanach (najlepiej stan Alabama).
Chciałbym sprowadzić sobie przez kumpla iPhone'a 3G 8GB, ale czytałem, ze trudno go kupić bez podpisywania umowy.
Jeśli ktoś wie coś na temat ceny, pomijając koszty przesyłki i cło, to proszę priv albo tutaj.
bez podpisania umowy to by go pewnie i sprzedali, ale za $1000... (cene wyciagnalem z kosmosu, ale pewnie tak to wyglada). jesli za bardzo Ci sie nie spieszy to popytam znajomego jak wroci z wakacji (on sprzedaje telefony wiec jest troche bardziej obeznany w tych sprawach) i w tedy dam Ci szczegoly jak to wyglada. (w poniedzialek)

Gordian napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wygląda sytuacja z telefonami. Wiem natomiast że jak znajomy sprowadzał laptopa z USA przez swojego kuzyna, to bez pudełka i zapchanym dyskiem różnymi plikami. Laptop był oczywiście nowy, ale żeby nie płacić cła, ten kuzyn, upozorował "używanie" komputera. Musiałbyś popytać, może z telefonami też się tak da.

Co do samego iPhona to raczej taka szpanerska zabawka. Lepiej wypada np. LG KU990 Viewty albo LG KE850 Prada ewentualnie NOKIA N95 8GB
laptop to nie telefon. troche inaczej to wszystko wyglada. Polamerem goscie wysylaja nawet i po 20 Dell'i w pudelkach, tylko zaznaczaja uzywane i do domowego uzytku na formach, i wszystko gra. nie trzeba kombinowac. a co do telefonow LG, to polecilbym nowy LG Dare. tyle tylko, ze telefon jest pod CDMA a nie GSM, wiec nawet nie wiem czy moglby dzialac w Europie.
Odpowiedz cytując