Wyświetl pojedynczy post
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2008, 16:07
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Mieszacie 50 spraw naraz po to zeby wzburzyc jak najwieksze zaniepokojenie i sprawic wrazenie ,ze Polska to oblezona twierdza (w sumie podobnie Putin wmawia Rosjanom )
1.Pomaranczowa rewolucja na Ukrainie byla wpelni pokojowa ,bez jezyka konfrontacji i agresji.Nie przypominam sobie aby Kwasniewski czy Walesa wzywal USA o pomoc (polityczna czy militarna) tak jak to wczoraj i dzis robil KAczynski na Gruzji .To jest nieodpowiedzialny jezyk ,za ktory mozemy beknac.
2.Efekt roszczen ze strony Niemcow pochodzenia Polskiego ,to przede wszystkim wynik...wad i luk w prawie Polskim .Ksiegi wieczyste w ktorych znajduja sie sprzeczne informacje doprowadzaja pozniej do takich precedensow,no ale spoko to tez wina Tuska
3.Zydzi sobie moga krzyczec,krzycza nawet poprzez rzad USA ktory wydaje jakies rezolucje ze Polska powinna placic odszkodowania ,ale mysle ze mozesz spac spokojnie bo nikt nie bedzie realziowal tych zadan.Zreszta jedyny w twoich oczach "obronca" polskiego interesu tez chodzil w jarmułce po Izraelu
4.Jakbym byl pedalem to tez bym glosowal na SLD,bo zyjemy w kraju w ktorym za swoja sexualnosc mozna dostac po lbie na ulicy (vivat tolerancja)
To sie setnie ubawilem...
Pomaranczowa rewolucja byla pokojowa,bo Ruscy bardziej boja sie 45 milionowej Ukrainy,by sobie tam pojezdzic czolgami,anizeli 5 milionowej Gruzji. Pomijajac wiele innych faktow w tym ten,ze mimo,iz Kuczma wzywal wojsko i milicje do uzycia sily wobec protestujacych,to te diwe instytucje go olaly. Lacznie z faktem,ze wybory tam byly zwyczajnie sfalszowane,a palce w tym maczali Rosjanie. Itd.,itp.
Roszczenia niemieckie to calkowicie polityczny fakt - wina Tuska jest zas to,ze tylko mowi o swoim sprzeciwie,zamiast politycznie odrzucenie roszczen wywalczyc.
Zydzi sobie krzycza bardzo skutecznie - przeciez nie kto inny jak Tusk uznal roszczenia zydowskie za sluszne (w USA),z tego, co wiem,PO przygotowuje odpowiedni projekt ustawy,a wiec tylko Ty twierdzisz,ze sprawy nie ma. Gratuluje.
Ja wiem,ze Twoja tolerancja ma w swoim zakresie nazywanie Prezydenta RP chamem. Ale idiotyzmy, ktore tu piszesz przechodza ludzkie pojecie. NIGDY w tym kraju nie dostalem po glowie za swoja - jak to nazywasz - sexualnosc. Moj sprzeciw budza nie geje sami w sobie - a ich organizacje i ich roszczenia.
Kaczynski to nie moja opcja polityczna,ale ilu jeszcze nienawistnikow w imie polityki milosci bedzie na tym forum glosic podobne relatywizmy ?
Ostatnio edytowane przez wyar : 14.08.2008 o godz. 13:09.
You'll never know...