To sie setnie ubawilem...
Pomaranczowa rewolucja byla pokojowa,bo Ruscy bardziej boja sie 45 milionowej Ukrainy,by sobie tam pojezdzic czolgami,anizeli 5 milionowej Gruzji. Pomijajac wiele innych faktow w tym ten,ze mimo,iz Kuczma wzywal wojsko i milicje do uzycia sily wobec protestujacych,to te diwe instytucje go olaly. Lacznie z faktem,ze wybory tam byly zwyczajnie sfalszowane,a palce w tym maczali Rosjanie. Itd.,itp.
Roszczenia niemieckie to calkowicie polityczny fakt - wina Tuska jest zas to,ze tylko mowi o swoim sprzeciwie,zamiast politycznie odrzucenie roszczen wywalczyc.
Zydzi sobie krzycza bardzo skutecznie - przeciez nie kto inny jak Tusk uznal roszczenia zydowskie za sluszne (w USA),z tego, co wiem,PO przygotowuje odpowiedni projekt ustawy,a wiec tylko Ty twierdzisz,ze sprawy nie ma. Gratuluje.
Ja wiem,ze Twoja tolerancja ma w swoim zakresie nazywanie Prezydenta RP chamem. Ale idiotyzmy, ktore tu piszesz przechodza ludzkie pojecie. NIGDY w tym kraju nie dostalem po glowie za swoja - jak to nazywasz - sexualnosc. Moj sprzeciw budza nie geje sami w sobie - a ich organizacje i ich roszczenia.
Kaczynski to nie moja opcja polityczna,ale ilu jeszcze nienawistnikow w imie polityki milosci bedzie na tym forum glosic podobne relatywizmy ?