Wiślak_358 napisał(a):

|
St@chu mam takie pytanie czy piłkarze z najlepszych klubów przychodzą do Wisły czy wolą np: Real,Chelsea,Milan.
|
Sporo się zgadza przejść do mnie... Ale żeby kogoś podstawowego z Barcelony czy Realu wyrwać to nie ma szans...
Ale z innych hiszpańskich pierwszoligowców swobodnie sprowadzam zawodników... Pensja 150 - 200 tysięcy euro tygodniowo ich przekonuje...
michu-kozlowek napisał(a):

|
Nie ma opcji aby gracz Realu czy Barcy, Arsenalu czy Chelsea, nawet w 3000 roku dołączył do Wisły.
|
Mylisz się do mnie przechodzą... Spójrz na moje screeny... Myslę że reputacja może podskoczyć stosunkowo szybko na tyle żeby takich dobrych zawodników sprowadzać...
Mario Nh napisał(a):

Podbijam i pytam jak to zrobiłeś ? Tyle mistrzostw z rzędu...
A ja sie cieszyłem jak dziecko kiedy Martin Fenin strzelił dla mnie gola w 93 minucie, w ostatniej kolejce przeciwko Legii i tym samym zapewnił Mistrzostwo... ech
|
Przede wszystkim zatrudniłem scoutów z dobrym poziomem oceny umiejętności i potencjału piłkarzy... Potem kupowałem jak najtanszych zaowdników o conajmniej dobrym poziomie i każdego który był w moim zasięgu i miał conajmniej 5 gwiazdek. Tych dobrych wypożyczałem do klubów pokroju Aston Villi, Austrii Wiedeń, itd. Najlepszych zostawiałem i tworzyli pierwszy skład i ławkę.
Po dwóch trzech sezonach wypożyczenia kiedy zawodnik miał 22-24 lata i dalej był dobry i nic więcej to sprzedawałem za 10-15 mln euro i co sezon robiłem nowy nabór dobrych piłkarzy na wypoiżyczenie. Kiedy znajdowałem nowego bardzo dobrego lub świetnego na dobrze obsadzoną pozycję to sprzedawałem tych których miałem za bardzo duże pieniądze... Od 25-60 mln euro. W ten sposób miałem coraz większy budzet i coraz lepszy skład.
Wszystko opiera się na bardzo dobrej sieci scout'ów....
A moja taktyka to 4-1-2-1-2 z dwoma ofensywnie nastawionymi skrzydłowymi, bardzo dobrym defensywnym pomocnikiem, i ofensywnym pomocnikiem, który wchodzi na środek ataku.