Wyświetl pojedynczy post
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2008, 15:28
Wiślak_358 napisał(a):Wyświetl post
St@chu mam takie pytanie czy piłkarze z najlepszych klubów przychodzą do Wisły czy wolą np: Real,Chelsea,Milan.
Sporo się zgadza przejść do mnie... Ale żeby kogoś podstawowego z Barcelony czy Realu wyrwać to nie ma szans...

Ale z innych hiszpańskich pierwszoligowców swobodnie sprowadzam zawodników... Pensja 150 - 200 tysięcy euro tygodniowo ich przekonuje...

michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Nie ma opcji aby gracz Realu czy Barcy, Arsenalu czy Chelsea, nawet w 3000 roku dołączył do Wisły.
Mylisz się do mnie przechodzą... Spójrz na moje screeny... Myslę że reputacja może podskoczyć stosunkowo szybko na tyle żeby takich dobrych zawodników sprowadzać...

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Podbijam i pytam jak to zrobiłeś ? Tyle mistrzostw z rzędu...

A ja sie cieszyłem jak dziecko kiedy Martin Fenin strzelił dla mnie gola w 93 minucie, w ostatniej kolejce przeciwko Legii i tym samym zapewnił Mistrzostwo... ech
Przede wszystkim zatrudniłem scoutów z dobrym poziomem oceny umiejętności i potencjału piłkarzy... Potem kupowałem jak najtanszych zaowdników o conajmniej dobrym poziomie i każdego który był w moim zasięgu i miał conajmniej 5 gwiazdek. Tych dobrych wypożyczałem do klubów pokroju Aston Villi, Austrii Wiedeń, itd. Najlepszych zostawiałem i tworzyli pierwszy skład i ławkę.

Po dwóch trzech sezonach wypożyczenia kiedy zawodnik miał 22-24 lata i dalej był dobry i nic więcej to sprzedawałem za 10-15 mln euro i co sezon robiłem nowy nabór dobrych piłkarzy na wypoiżyczenie. Kiedy znajdowałem nowego bardzo dobrego lub świetnego na dobrze obsadzoną pozycję to sprzedawałem tych których miałem za bardzo duże pieniądze... Od 25-60 mln euro. W ten sposób miałem coraz większy budzet i coraz lepszy skład.

Wszystko opiera się na bardzo dobrej sieci scout'ów....

A moja taktyka to 4-1-2-1-2 z dwoma ofensywnie nastawionymi skrzydłowymi, bardzo dobrym defensywnym pomocnikiem, i ofensywnym pomocnikiem, który wchodzi na środek ataku.
Ostatnio edytowane przez St@chu : 13.08.2008 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując