Wyświetl pojedynczy post
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2008, 10:19
W przeróżne Managery gram od 1997, zacząłem od Polska Liga Manager 97, jakoś tak się to nazywało i grałem na Polskich produkcjach aż do 1999, potem był Ultimate Manager 99, w którego grałem dobre parę lat, później któryś CM, i teraz grywam w FM-y. Gram na łatce 8.0.1 bo szczerze powiedziawszy nie lubię ukatualnień w składach Nie grywałem Wisłą zbyt sporo, bo uważałem zawsze że to za prosto, więc prowadziłem: Jagę, Śląska, Lechię, w zasadzie grywam tylko w Polską ligę, i trochę w naszych południowych sąsiadów, Czechy i Słowacja. Obecnie mam sezon 2015/2016 Lechia Gdańsk pięciokrotnym mistrzem Sukcesy na arenie między narodowej wyglądają ciut gorzej, dwa razy LM, raz z tego ćwierćfinał, w Uefie też ćwierćfinał. MF 08 jest jak dotąd najlepszy, i pewnie dlatego gram tak długo, (w FM 07 grałem góra do 2011, później się nudziło, a z FM 08 jest inaczej ) Liczę że FM 09 będzie jeszcze lepszy, i będzie jeszcze więcej opcji, szczególnie chodzi mi o rozmowy z mediami, które przy długiej grze stają się nużące (chodzi mi o te same opcje odpowiedzi) Podsumowując jestem wiernym fanem FM-ów
Odpowiedz cytując