Wyświetl pojedynczy post
Laszlo
Junior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2008, 09:32
Piękna gierka

W FM2006 miałem piękną pakę w Wisełce. ...tylko Milan był w stanie zatrzymać mnie w półfinale LM 07/08 i to w dodatku róznicą jednej bramki w dwumeczu (liczyła się wyjazdowa).

Miałem w składzie Dario Srnę, Maniche, Nene z Deprotivo Alaves, Bruno chyba z Flamengo, Paweł Brożek wymiatał, Alin Stoica, Lado Burduli, Daniel Pancu, Golańskiego - było kim powalczyć.

Teraz zaczynam FM08.
Co prawda awansowałem po meczach z Anarthosi (w składzie m.in. Sosin, Celsyo Alyala, Leiwakabessy) i Levskim Sofia do LM. Ale zacznę rozgrywkę jeszcze raz. Powód: chybione transfery. Sprzed nosa uciekli mi: Kuklis, Hernani, Zganiacz, Bonin, Kallon, Collins John, Ricardo Vaz Te (3ej ostatni wolny transfer). Ściągnąłem z wolnego transferu WILSONA ORUMĘ (!), Toniego Doblasa (ex- Betis sewilla bramkarz), i jeszcze paru innych śrenio ciekawych bolków. Spieprzyłem też z lekka okres przygotowawczy źle dokonując przejście z ostrych treningów fizycznych na treningi właściwe. Teraz chłopaki grają jakby bez polotu. Superpuchar z Legią w plecy 2:1, w lidze odgryzłem się na Reymonta 3:2, prowadze w tabeli. Krzynówka próbuję jeszcze wypożyczyć przed końcem okienka transferowego. Rosford Osei zakontraktowany, przechodzi do Wisły w lutym 2009

Polecam wszystkim maniakom piłki kopanej tą grę. Niesamowicie wiernie oddaje klimat piłkarskiego świata.
Odpowiedz cytując