Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2008, 22:14
Zawsze tak sie gada.. ze to tacy sami ludzie jak my , ze pieniadze, budzety, nazwiska, osiagniecia nie graja roli.. cos w tym jest, ale jednak procent gdzie w takich meczach jak jutro na Camp Nou wygrywa ten slabszy jest na prawde maly i to sie zdarza bardzo rzadko... i to przy dobrych wiatrach, gdzie faworyt gra po prostu kiche a ten slaby ma mecz zycia... a niestety watpie zeby jutro Wisla zagrala duzo lepiej niz z Beitarem a Barca popelniala spore bledy...
jednak to sa inne umiejetnosci.. i kazdy z pilkarzy Wisly o tym wie...i troche mi sie smiac chcialo jak Boguski bodajze powiedzial ze jest kibicem Barcy... ogladal z podziwem mecze Barcy w TV, zawsze marzyl zeby zrobic sobie foty z kilkoma pilkarzami Barcy... zbieral ich plakaty pewnie... ma pewnie w domu koszulke z nazwiskiem pilkarza z ktorym jutro stanie oko w oko... ale na boisku... i chyba do niego samego to wszystko nie dochodzi hehe
nie chodzi mi ze smieje sie z tego ze im kibicuje... ale teraz druzyna ktora ogladal tylko w telewizorze i marzyl by stanac do zdjecia z niektorymi grajkami z Barcy stanie przed nim i jego kolegami.. na BOISKU nie w FIFIE tylko w swiecie REALISTYCZNYM! ( i mysle ze nie tylko Boguskiego to dotyczy)
tak wiec nie oszukujmy sie, i nie wmawiajmy sobie o jakichs szansach czy 50/50 bo to przechodzi ludzkie pojecie..ludzie, my nawet zmiennikow nie mamy.. kartki czy kontuzja Brozka czy Pawelka i to by bylo na tyle. jest kiepsko, bardzo kiepsko..
pogrom? byc moze. jesli Barca pyknie szybko bramke... moze byc pogrom, ale trzeba byc dobrej nadziei.
przegraja? nie szkodzi.. ale zebym widzial WALKE WALKE I JESZCZE RAZ WALKE!!
niestety czuje ze bedzie 1 opcja..chlopy sie zalamia.. z Polonia w dupe i po ptokach, jeszcze jak ktos z 1 skladu lapnie kontuzje ktora go wyeliminuje na Polonie? jest kuzwa tyle minusow ze szkoda wypisywac liste ktora by nie zmiescila sie na jednej stronie. niestety

Mi tylko szkoda Macieja ... chlop chce cos ugrac, nie dostaje zadnych szans na to.. zadnych, powtarzam ZADNYCH konkretnych transferow przed LM. pozniej pewnie do niego pretensje a ja stoje i stac bede za nim murem nawet po wpadce z Barca i Pucharze UEFA.. chlop jest w tym najlepszy, ale potrzebujemy pomocy z gory. bez tego ani rusz.

tak sobie siedze .. siedze i rozkminiam.. a gdyby sie udalo? nie dochodzi do mnie to, .. i jak kolega nizej pisze to bylby chaos na caly swiat.
Amen
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.08.2008 o godz. 22:34.
Odpowiedz cytując