K_2 napisał(a):

Bednarz jesli nie sciganie nikogo do konca sierpnia ,to moze dla mnie pakowac walizki i sie wyprowadzac z Wisly.Nie sciaganc nikogo (poza rezerwowym Singlarem za friko) od czerwca to jest indolencja i nieudolnosc.
Ciekawe co bedzie jak wypadnie ze skladu Cleber lub Brozek ?
|
I to jest poniekąd fakt.Dlaczego w C+jako argument nie zatrudnienia Lewandowskiego podał,ze chce zarabiac tyle co Paweł Brozek.Po pierwsze to nie do konca prawda , a po drugie jakos Lechowi to nie przeszkadzało.To co na prawde nie ma opłacalnych piłkarzy?Przedstawił ponoc 17 z 25 obserwowanych i zaden nie chwycił,to po co dalej pracowac?Nie którzy tu powiedzieli ,ze po wywiadzie w C+ wyszedł na własciwego człowieka na własciwym miejscu,ja ogladałem ten wywiad 2x i nie moge tak Go ocenic i nie moge sie dopatrzyc ,gdzie wypowiedział słowa ,ze dokona trzech transferów(jak tu co niektórzy piszą-powiedział moglibysmy).Prawda jest taka ,ze teraz najbardziej(o dziwo)nefralgiczna pozycja jest srodkowy obrońca ,a tych jest jak...I co dalej nie mozemy nic wyhaczyc?Faktem jest ,ze w klubie nie ma pieniedzy,ale mówmy o tym jasno ,a nie upatrujmy winy w tym ,ze Iwański za drogi,Lewandowski za duze chce,a np.Jodłowiec za słaby.
Stracilismy Kokoszke ,Pauliste,nie mamy kogos za Pawełka,brak środkowego obrońcy,dobrego rozgrywajacego(to juz od lat) i partnera do ataku(ewentualnie zmiennika)dla Brozka.Patrzac na + druzyny to bezwatpienia zgranie,ale z czym do fazy grupowej PUEFA?Jak pojawia sie kontuzje to jak bedziemy sobie radzic w lidze?Polityka transferowa kuleje i mysle ,ze koło sie zamyka,bo zarzad zgania na Bednarza,ze nie przedstawia konkretrnych zawodników,a Bednarz na zarząd ,ze sa odpowiedni ,tylko ich nie akceptują.W takiej sytuacji powinien ktos (np. Bednarz) dac mata,czyli pilkarza za póldarmo z nieastronomicznymi wymaganiami i sparwdzona klasa sportową i wtedy wyszło by szydło z worka.Wiem ,ze o takiego trudno ,ale facet pracuje u nas ponad rok więc powinien wynalesc takowego,a jak nie transfer to istnieje cos takiego jak wypozyczenie.Wiem ,ze ostatnie zdania bardziej nadaja sie do tematu "gdybym był Bednarzem",ale ciezko nie wplatac w kontekst takowych jezeli chce sie wypowiedziec na temat polityki transferowej ,a przeciez On jest za nia najbardziej odpowiedzialny.