Najgroźniejsi będą Alves Hleb Iniesta Xavi Eto Henry ci piłkarze sami mogą przejść kilku naszych
Słabe punkty? moim zdaniem stoperzy... zagra pewnie albo Caseres albo Pique a są jeszcze nie zgrani z drużyną i w sumie nie jest to chyba jeszcze najwyższy poziom, Puyol lubi się zapędzić, podpalić a to szansa dla Brożka.
Z Keitą też można chyba pograć.
Bramkarz może coś odwalić.
Poza tym to niestety słabych punktów nie ma

Mecz życia i może uda się jakieś 0:3. Z Barcą się gra gorzej niż na Santiago w Madrycie. Boisko na Camp Nou to prawdziwe lotnisko.
Najgorszy jak dla mnie jest Henry. Dysponuje niesamowitą szybkością i jest bardzo silny. Z mocnymi gra kiepsko, ale dla maluczkich to może być prawdziwy grabarz.
Nie wiem czy Barcę można wogóle zneutralizować

Zaczynam odczuwać z kim gramy i myślę że będzie pogrom

Każdy wynik poniżej 0:4 będzie dla mnie dużą, miłą niespodzianką
Zaczynam też być wkurzony że nie trafiliśmy jakiegokolwiek innego przeciwnika.
Należy jednak wierzyć że może się zdażyć coś takiego jak Dinamo Tibilisi. Dzięki tragicznym błędom Barcelony w obronie uda nam się strzelić kilka bramek. U nas będzie kartoflisko, zagramy mecz życia, Barca się zagubi i awansujemy
Nie wiem czy jak już dostać to porządnie w dupsko żeby nie było złudzeń. Wtedy może nasi zagrają lepiej z Polonią w Warszawie z którą też przecież nie musi być łatwo