Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 22:51
Colin napisał(a):Wyświetl post
Ale dla mnie Iwański jest jednym z najgorszych i najbardziej nudnych komentatorów jacy się pojawili ostatnio. Jest poprawny ale nic więcej. W trakcie meczu mówi chłodnym głosem bez emocji, bez wyrazu, mnie nie potrafi kompletnie wciągnąć. Gada pierdoły, które chyba mają zająć czas meczowy (by nie było głucho). Nie ma tego czegoś jak Szpakowski, Borek czy goście z Canal+, byli piłkarze. Nie potrafi wciągnąć, przyciągnąć swoją myślą, komentować ciekawie z innym gościem w studiu. Poprawny i nic więcej moim zdaniem. Nie potrafi wyciągać wniosków i formułować myśli, które odzwierciedlałyby jego większą znajomość piłki i tego co się dzieje na boisku. Jest przynudzający i ten jego ton wypowiedzi zawsze... W sumie gość sympatyczny, ale komentuje nieciekawie moim zdaniem. Ale widocznie teraz ma koniunkturę w tvp. Szkoda, że komentatorami, dziennikarzami rzadko kiedy zostają ludzie, którzy choć amatorsko łyknęli tego sportu, wiedzą choć trochę jak to wygląda z drugiej strony i są maniakami dyscypliny przez co potrafią zaskakiwać, formułować nieprawdopodobne myśli i wnioski przykuwające uwagę widza i oddające jak najbardziej boiskowe sytuacje.
.
Zgadzam sie .Iwanski jest co najwyzej srednim komentatorem.Piszesz ze nie ma emocji w glosie,wg ma z tym ze wywoluje je jakby od niechcenia,bardzo sztucznie.I w efekcie kiedy pada gol dla Polskiej druzyny niby jest jego radosc ale jakas bezbarwna...
Nia ma to jak Szpakowski,ehh ilez to on bramek skomentowal,i to slynne "Acha Jezus Maria",kiedys to chyba w czolwoce magazynu GOL na TVP2 lecialo.
I jeszce 2 slowa o innych...
Kto ma C+ napewno oglada Premiership a tam para Twarowski ,Nahorny..i wszystko jasne.
Nie mam natomiast Polsatu ale na ME mecze komentowali pewnie ci sami ktorzy potem komentuja ligi ,mi spodobal sie zwlaszcza komantarz Przemyslawa Pelki,i bodaj Wojcika ale imienia nie pamietam.Borek tez daje rade.Naprawde Polsat ma paru dobrych fachowcow.

Natomiast jeszcze z Publicznej to nietrawie sztucznosci Pana Patyry w zachowaniu,mimice ,gestykulacjii i wypowiadaniu sie.Kto tego goscia zaangazowal na takmi stanowowisku.....
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując