|
A dla mnie Iwański jest jednym z najgorszych i najbardziej nudnych komentatorów jacy się pojawili ostatnio. Jest poprawny ale nic więcej. W trakcie meczu mówi chłodnym głosem bez emocji, bez wyrazu, mnie nie potrafi kompletnie wciągnąć. Gada pierdoły, które chyba mają zająć czas meczowy (by nie było głucho). Nie ma tego czegoś jak Szpakowski, Borek czy goście z Canal+, byli piłkarze. Nie potrafi wciągnąć, przyciągnąć swoją myślą, komentować ciekawie z innym gościem w studiu. Poprawny i nic więcej moim zdaniem. Nie potrafi wyciągać wniosków i formułować myśli, które odzwierciedlałyby jego większą znajomość piłki i tego co się dzieje na boisku. Jest przynudzający i ten jego ton wypowiedzi zawsze... W sumie gość sympatyczny, ale komentuje nieciekawie moim zdaniem. Ale widocznie teraz ma koniunkturę w tvp. Szkoda, że komentatorami, dziennikarzami rzadko kiedy zostają ludzie, którzy choć amatorsko łyknęli tego sportu, wiedzą choć trochę jak to wygląda z drugiej strony i są maniakami dyscypliny przez co potrafią zaskakiwać, formułować nieprawdopodobne myśli i wnioski przykuwające uwagę widza i oddające jak najbardziej boiskowe sytuacje.
A propos dziennikarzy: jak przeczytałem dziś wypowiedź Brożka, który stwierdził, że Ulatowski dzwonił do niego, że w ogóle ostatnio się nie wypowiadał o nim czy Wiśle to mi ręce opadają jaką chamską i szukającą sensacji, kłamliwą prasę sportową mamy w Polsce.
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez Colin : 11.08.2008 o godz. 21:59.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
|