Wyświetl pojedynczy post
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 19:35
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Gdzieś wyczytałem, że prawa do sprzedaży Jodłowca i Majewskiego ma Drzymała. Na miejscu Drzymały nie trzymałbym tych zawodników w Polonii bo oni tam moim zdaniem nie osiągną tam wysokiej wartości. Najlepszym rozwiązaniem dla Drzymały byłoby umieszczenie ich w Wiśle Kraków, czyli sprzedać ich do Wisły za jakaś nie duża kwotę i zagwarantować sobie jakiś wysoki procent od transferu tych zawodników do innych klubów. Aby nie płaczu można byłoby zawrzeć jakąś klauzule odstępnego w kontrakcie obu zawodników. Dla mnie to jest jasne że ci zawodnicy nie będą się tak rozwijać w Polonii jak w Wiśle, i nigdy nie osiągną tam takiej wartości jaką mogą osiągnąć przy R22. Sądzę, że byłoby to korzystne rozwiązanie dla obu stron.
ktoś tu chyba myśli że Drzymała jest kretynem
przecież wystarczy że Jodła razem z Mają zagrają kilka razy w reprze to ich cena wystrzeli jeszcze bardziej w kosmos niż teraz
a Drzymała kretynem nie jest
po co miałby się dzielić kasą z Wisłą przecież lepiej mieć np. 1,3 mln euro za Jodłowca
niż 650 tys. po podzieleniu się z Wisłą

pomysł Bednarza jest debilny, kretyński i nie wiem jeszcze jaki
chyba że ma maskować totalne zagubienie człowieka który nie wie co robić
bo RN ani BC kasy mu nie dają

reasumując
żeby szkolić juniorów i czekać na narybek który zastąpi Cantoro, Sobola i Baszcza nie mamy ani czasu ani środków ani zaplecza
kasy też nie mamy na zastępców

czyli wynika z tego że czekamy na cud pt. Wchodzimy do LM

o ****a
Ostatnio edytowane przez manson777 : 11.08.2008 o godz. 22:41.
Odpowiedz cytując