Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 15:16
Cytat:
NIe odpowiedziałeś mi na pytanie - czym rózni się moc sprawcza słów Francuzów, Komisji Europejskiej od słów Benedykta XVI - zadałem pytanie, po czym napisałeś 3 po 3.

Jeśli nie chcesz odpowiedzieć to ja dopowiem - NICZYM - to i to są SŁOWA
Bardzo ładnie się podsumowałeś w kontekście słów niemieckiego MSZ
Rozumiem , że Sakaszwili podpisał się pod---> słowami <--- zawieszenia broni , które obecnie wraz z MSZ Francji i Finlandii jedzie do Moskwy ?

Cytat:
Wszyscy sie przyglądają, nikt nie reaguje - słychać tu i ówdzie - "a to niedobre dresiarze", " Zostaw chłopaka" itp.. . Dresiarze skatowali człowieka tak, że umarł
Wy (chociaż nie wszyscy) się zachowujecie tak jakby nie ważne dla was było , że katują kolesia , tylko że miesiąc wcześniej też kogoś katowali i wtedy policja nic nie zrobiła . To jest dla was najważniejsze , że wtedy krzyczeliście i nikt nic nie pomógł .

Cytat:
Bierne spoglądanie na ten wyczyn zła - dyskwalifikuje wszystkich, którzy oglądali to wydarzenie. Natomiast gdy jeden z gapiów - mówi - i bardzo dobrze, że go skatowali, bo sie ubiera jak ciota - to takiemu człowiekowi należy się prosty cios w ryj.
W dyplomacji nie ma ciosów w ryj . Natomiast jeżeli uważasz , że UE nic nie robi , to błądzisz .
Co mają na obecny czas robić jak nie jeździć z gotowym planem między Tibilisi i Moskwą ? Mają od razu wprowadzić nieistniejącą armię na terytorium Gruzji ? Wywołać wojnę z Rosją ?

Cytat:
to takiemu człowiekowi należy się prosty cios w ryj
Poza tym teraz tylko chcesz mnie wciągnąć w dyskusję na temat tego co myśli niemieckie MSW , po to by utrzymać konfliktowy ton dyskusji ze mną . Bo , to co powiedziało niemieckie MSW ma w tej chwili znaczenie drugorzędne , bo jak sam stwierdziłeś słowa , to tylko słowa :].

Cytat:
O ile ceniłem facet Twoją inteligencje o tyle w ostatnich dniach kompromitujesz swój tok myślenia, poglądy na świat.
Każde wasze słowa w tym stylu od pieprzysz poprzez urąganie mojej inteligencji do nazywanie mnie mega-hipokrytą , tylko umacniają moje przekonanie w tym , że mam rację

Sambo nie skomentowałeś tego wybryku niemieckiej prasy reżimowej .

Cytat:
Nie wierzę, że UE nie widzi prowodyra konfliktu, ale jak zwykle chowa głowę w piasek! bo tak jest łatwiej...
Jak chowa głowę w piasek jak komunikaty i z pałacu elizejskiego i z Brukseli są jednoznaczne ? Przecież w tej chwili MZS Francji leci z gotowym planem rozwiązania sytuacji do Moskwy . Rosja została potępiona przez Komisję Europejską oraz przez większość krajów wchodzących w skład UE . Jutro zbierze się komisja do spraw zagranicznych PE a w środę będzie nadzwyczajne spotkanie Rady Unii w składzie ministrów spraw zagranicznych.

Cytat:
Ambasador Rosji: "Polska zapłaci za krytykę Kremla"
Po pierwsze powinien zostać wezwany na dywanik do MSZ Łotwy . Jeżeli przyzna się do tych słów , to powinien jeszcze dziś ,,udać się" do Moskwy żeby przemyśleć swoje zachowanie .

Cytat:
- Rosjanie zajęli miasto Gori w Gruzji, które leży 60 km od Tbilisi, gruzińskiej stolicy - podała telewizja TVN24 za agencją Reutersa.

Tymczasem świadek, którego słowa przytacza agencja Reutera, powiedział, że co najmniej 6 gruzińskich śmigłowców bojowych zaatakowało cele wokół stolicy Osetii Południowej, Cchinwali. Wydaje się to stać w sprzeczności z zapewnieniami Tbilisi o zakończeniu działań militarnych wokół Osetii Południowej.
Gruzini mając wojska rosyjskie na przedmieściach Gori i na wybrzeżu , wysyłają śmigłowce na Cchinwali . Ruscy tworzą kwintesencję bezczelności w swoje propagandzie .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 11.08.2008 o godz. 17:21.