O ile ceniłem facet Twoją inteligencje o tyle w ostatnich dniach kompromitujesz swój tok myślenia, poglądy na świat.
Przebierasz nóżkami, bo cała Twoja paplanina upada pod naciskiem faktów.
Oczywiście, że Niemcy nie maja monopolu na prawdę - jednak czy prawda jest najważniejsza w tym całym interesie ?
Bo gdyby prawda była najważniejsza ta cała feraina, nigdy nie uznałaby Kosowa z prostego powodu - skupisko ludnosci - noszące albańskie flagi i noszące mundury z albańskimi naszywkami - manifestuja swoja przynależność do kraju o nazwie Albania. Przykłady można mnozyć - nie w tym rzecz.
NIe odpowiedziałeś mi na pytanie - czym rózni się moc sprawcza słów Francuzów, Komisji Europejskiej od słów Benedykta XVI - zadałem pytanie, po czym napisałeś 3 po 3.
Jeśli nie chcesz odpowiedzieć to ja dopowiem - NICZYM - to i to są SŁOWA
Cytat:
To w połączeniu z planem rozwiązania konfliktu ,to jest ta miłość do Rosjan ?
Jeżeli dla Ciebie polityczne deklaracje są głupotą , to po co się przejmujesz słowami niemieckiego MSZ
|
no i konkluzja - bo widzisz - wyobraź sobie grupkę ludzi, którzy oglądają jak kilku dresiarzy katuje jakiegoś niewinnego człowieka.
Wszyscy sie przyglądają, nikt nie reaguje - słychać tu i ówdzie - "a to niedobre dresiarze", " Zostaw chłopaka" itp.. . Dresiarze skatowali człowieka tak, że umarł
Bierne spoglądanie na ten wyczyn zła - dyskwalifikuje wszystkich, którzy oglądali to wydarzenie. Natomiast gdy jeden z gapiów - mówi - i bardzo dobrze, że go skatowali, bo sie ubiera jak ciota - to takiemu człowiekowi należy się prosty cios w ryj.
- paniał?