Rob_Zombie napisał(a):

|
Nie mieszkam w Warszawie, na waszym stadionie nigdy nie byłem, ani nawet w pobliżu więc na pewno nie wiem tak dobrze jak wy. Nie mniej co nie co wiem, i choć te działania Miklasów są nieco dziwne, (walka z żyletą, nie wpuszczanie na stadion najbardziej aktywnych, nawet jeśli do bandytów ich nie można zaliczyć) - to jednak wszystko zaczęło się od Wilna. Nie zaprzeczysz chyba?
|
więc skoro nie wiesz wszystkiego, to po co piszesz, że jesteśmy sobie sami winni? Skoro już się wypowiedziałeś na ten temat, to zadam Ci jedno pytanie- z jakiego powodu zaczął się protest na Legii? Chcę konkretnej odpowiedzi, którą pewnie zna większość osób na tym forum. Ale napisz ją na priv, bo nie chcę zaśmiecać tematu
edit- chodzi o zakaz dla S. Nie za awanturę w Wilnie(bo on nie brał w niej udziału), tylko za wydarzenie z meczu Legia Wisła, 1,5 roku wcześniej przed Wilnem. A co takiego zrobił? Odpalił racę, którą mógł odpalić, bo klub się na to zgodził. Jestem ciekaw, czy gdyby ten wasz G został by tak potraktowany, to co byście zrobili. Przyklasnęli zarządowi?