Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 12:24
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Nie mieszkam w Warszawie, na waszym stadionie nigdy nie byłem, ani nawet w pobliżu więc na pewno nie wiem tak dobrze jak wy. Nie mniej co nie co wiem, i choć te działania Miklasów są nieco dziwne, (walka z żyletą, nie wpuszczanie na stadion najbardziej aktywnych, nawet jeśli do bandytów ich nie można zaliczyć) - to jednak wszystko zaczęło się od Wilna. Nie zaprzeczysz chyba?
więc skoro nie wiesz wszystkiego, to po co piszesz, że jesteśmy sobie sami winni? Skoro już się wypowiedziałeś na ten temat, to zadam Ci jedno pytanie- z jakiego powodu zaczął się protest na Legii? Chcę konkretnej odpowiedzi, którą pewnie zna większość osób na tym forum. Ale napisz ją na priv, bo nie chcę zaśmiecać tematu

edit- chodzi o zakaz dla S. Nie za awanturę w Wilnie(bo on nie brał w niej udziału), tylko za wydarzenie z meczu Legia Wisła, 1,5 roku wcześniej przed Wilnem. A co takiego zrobił? Odpalił racę, którą mógł odpalić, bo klub się na to zgodził. Jestem ciekaw, czy gdyby ten wasz G został by tak potraktowany, to co byście zrobili. Przyklasnęli zarządowi?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.08.2008 o godz. 12:39.
Odpowiedz cytując