Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 11:52
Dla mnie ten program to porażka. Zdecydowanie gorszy od tvn-owskiego. Tam co prawda było nachalne promowanie Legii + Slak który nie miał pojęcia co mówił, ale przynajmniej skróty były w porządku, goście mogli sie porządnie wypowiedzieć i z czasem ten z czupryna przestał mnie irytować bo było widać że zna sie na polskiej piłce.

Na tvp, chą zrobić jakis szoł i tak to wygląda:
- skróty na jakimś przyśpieszaczu, gdzie nawet wszystkich akcji lektor nie przedstawi bo za szybko lecą
- koleś od sędziów wszędzie widzi karne (ja z pośród czterech jego nieodgwizdanych karnych żadnego nie widziałem) ma sie wrażenie że sedzia nic nie sedziował na podstawie jednego wątpliwego karnego
- szybkie gadki o niczym, jest za dużo ludzi w studio i ma sie wrażenie jak ytrzech gości walczy o miano najwiekszego szołmena w studio, a nie eksperta.
- dopiepszanie sie do wszystkiego. Taki magazyn powin ien promowac piłk,ę a nie jej dopiepszać na każdym kroku, trzech gości zabiera pokolei głos i kązdy w dwóch zdaniach z czegos szydzi
- gospodarze, poprostu widac po nich że jedynie gdzie oni oglądają piłke to LM i nic wiecej.
- sms na trzy minuty to mnie zabiło po co na trzy minuty robić jak i tak zwyciezce poznaje się za tydzień
Odpowiedz cytując