Wyświetl pojedynczy post
Arturas
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 09:35
podszywacz napisał(a):Wyświetl post
Panowie redaktorzy zachowywali się jak większośc histeryków "dlaczego nie ma transferów" a Pan Bednarz w mistrzowski sposób im to wytłumaczył. To trzeba obejrzeć, nie da się tego przekazać tekstem.
Dla mnie to nie jest normalne, że mamy 12-13 dobrych grajków + kontuzjowany Głowa i chcemy nimi niby wejść do grupy PUEFA, wygrać MP, PP, PE i jeszcze nie wiem co. Nasz pełnowartościowy skład to ten z meczu z Beitarem plus Zieńczuk. Niedzielan, Mały, Dawid, Singlar mocno odstają o mlodzieży nie wspominając. Baretto - może za miesiąc zacznie być gotowy do gry. Goły - ?
Bednarz mówi, że wszyscy dla nas zbyt drodzy, za ciency albo jedno i drugie, a Ty i Tobie podobni twierdzą, że świetnie wypadł.
Zobaczymy co będzie za 1,5-2 miechy jak chłopaki zaczną się sypać albo po prostu braknie sił - to nie są maszyny. Wtedy sobie puście ten program i podniecajcie się jeden z drugim. Poza tym Bednarz wczoraj był mocno pobudzony i dawał się dosyć łatwo wyprowadzać z równowagi więc dla mnie wypadł tak se, zresztą bronił przegranej sprawy.

A tekst że Lewandowskiemu trzeba byłoby płacić tyle co Brożkowi - już w to wierzę... Chyba, że Bednarz myślał o Piotrze..
sorry za częściowy ot.
Ostatnio edytowane przez Arturas : 11.08.2008 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując