Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 08:59
Mareczku - wypominanie Kosowa ma sens. Robi sie to po to, aby ludzie zrozumieli, że tacy jak Ty nie mają racji - ja wiem, że sie z tym źle czujesz, no ale niestety mamy namacalne dowody na to.

Po drugie wytłumacz mi, czym się różnią głupoty wygadywane przez Francuzów, amerykańców od siły słów Benedykta XVI ?

I zwracam uwagę na to co tu przedstawił Sędzia - a to, że dokładnie MIESIAC TEMU - na stronie bojowników czeczeńskich pojawiła się informacja, że ruscy kroją atak na Gruzję. Oczywiście Francuzi, Niemcy i cała reszta hołoty jest zaskoczona. Główni dyrygenci teatrzyku- szkopy - uznali, że winnym tego stanu rzeczy jest ... Gruzja. A Mareczek? A Mareczek wesoło podskakuje i sie dziwuje, że my tacy zaściankowi

Ostatnio edytowane przez sambo : 11.08.2008 o godz. 09:07.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43