Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 08:06. Jeszcze o inauguracji ligi
Tak generalnie:
W 1 połowie wszyscy niby grali poprawnie ale nie było w tym "myśli" , chaos
W 2 połowie było lepiej ale co smuci dopiero wejście Boguskiego i Jirsaka nieco poukładało grę.

Notki:
Pawełek- 8: bez zastrzeżeń, błysnął w sytuacji sam na sam, wreszcie obronil przekonująco silny i precyzyjny strzał zza pola karnego, tylko jeden wykop pod nóżki oponentów ......
Singlar- 6 - grał dobrze; momentami wydaje się być wolniejszy od innych ale nadrabia to dobrym wyczuciem gryi i ustawia sie odpowiednio,
Cleber- 6- za sam na sam podstawką odpowiadają stoperzy.
Diaz- 6 - zbyt nonszalancki chwilami - trochę sie chyba wyluzował po dobrym meczu z Beitarem
Piotr Brożek- 8 - bardzo mi sie ostatnio podoba jego gra ... zwłaszcza wychodzenie z akcją i podania do środka ..... Oby na środe był w pelni sprawny
Małecki- 5 - coś mu nie szło ... jego atutem jest zwinność i szybkość , w tym meczu zbyt często kalkulował ... i wszystko było za późno ....
Sobolewski- 7 - jak zwykle rzetelny i pewny .
Cantoro - 6 - nie moge sobie przypomnieć jakiejś super akcji Mauro ale jakoś mniej grał tym razem do tyłu, co od razu poprawia jego ocenę ...
Zieńczuk- 5 - tak niska ocena wynika z faktu że podstawowy atut Zieńczuka - precyzyjne, silne uderzenia i dośrodkowania kompletnie zniknął ... W drugiej połowie znalazł sie na 20 m od bramki praktycznie nieatakowany palną kilka metrów obok ....
Niedzielan- 6 - ten mecz był mu potrzebny aby trochę pobiegać przeciw niezmęczonym wrogom ... no jeszcze parę takich meczów musi zagrać by dojść ....
Paweł Brożek- 8 - grał dobrze ... chociaz mozna by sie przyczepić do szczegółów ... Mnie trochę martwi ze grał cały mecz ...
Łobodziński- 6,5 - gra coraz lepiej oby tak dalej .
Boguski- bez niego druga linia traci wiele ..... ostatnio pisałem żeby mu zafundować lekkie wysiłkowo treningi strzeleckie ... podtrzymuje tą opinie .......
Jirsak- nie zachwycił ale umie zagrać dokładna piłkę po ziemi, próbował też akcji klepkowych bez zrozumienia jednak z partnerami, to trzeba dalej trenować.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 11.08.2008 o godz. 08:09.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.