W napisał(a):

|
czy jest jakas aplikacja ktora w jakis sposob ' oszukuje'radio samochodowe ? chodzi o to ze radio odtwarza tylko oryginalne plyty, czy jest cos co po nagraniu pozwoli mi posluchac plytki nagrane w formacie mp3/audio ?
|
A co to za radio. Może nagraj płytę jak audio cd a nie jako mp3? Może spróbuj z innymi płytami CD tz inną marką.
FajQ napisał(a):

|
2.Wie ktoś do czego służą takie metalowe kule o srednicy 10 cm?.Takie kulki można kupić np w decatchlonie pakowane sa po 8 sztuk Niestety istrukcja jest po chińsku
|
Można rzucać nimi w ludzi, na odległość jak kto lubi, we Francji np grają takimi kulami w bulle
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bula
w0lno. napisał(a):

Czym różnie się replika od oryginalnej koszulki Wisły?
Ceną, napisem Wisła Kraków w środku koszulki, znaczkiem CLIMATE CONTROL i... ? Materiałem?
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Tak materiałem też.
simone napisał(a):

|
O co chodzi w tym konflikcie między Górnikiem Zabrze a chorzowskim Ruchem?
|
A maja jakiś nowy konflikt czy to ten związany z tym że to derby
Maciejo napisał(a):

pytanie odnośnie poczty polskiej.
wysyłam paczkę za pobraniem. mija już jakieś 2 tygodnie, a pieniędzy, ani zwrotu paczki ni widy ni słychu.
gość do którego paczka poszła, także się nie odzywa. napisał kiedyś, że awizo dostał, czyli paczka była u niego. czy jest jakaś opcja sprawdzenia czy odebrał? jeśli nie to paczka wraca do mnie po jakimś czasie?
dzięki, pozdr
|
Przychodzi listonosz daje awizo mija 7 dni znow awizo znow 7 dni jak nikt nie odbierze to odsyłają do ciebie przy odbiorze jeszcze zapłacisz za drogę do Ciebie
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.