Mareq napisał(a):

Jeszce jedna kwestia . Niech znawcy ,,potęgi mediów" wyjaśnią mi dlaczego te polskojęzyczne niemieckie gazety jak dziennik czy fakt (to akurat możemy pominąć skupiając się na tym pierwszym) stają w jutrzejszych wydaniach otwarcie po jednej stronie lekceważąc politykę niemiecką w tej kwestii ? Przecież pro-europejskie nastawienie dziennika ma swoje podstawy tylko i wyłącznie w tym , że promuje politykę swej macierzy .
|
Misiu to nie ma żadnego znaczenia.
Jest inny problem.
A on zwie się
novus ordo w tym topiku - jeśli nie odpowiesz na pytanie dlaczego albańskie dzikusy zasłużyły na oderwanie się od Serbii, a Abchazja czy Osetia nie ma tego samego prawa hipokryto, to będziesz zmuszony sobie odpocząć. Ja sam nie mam obecnie zbyt wiele czasu aby cokolwiek pisać (wybacz Sędzio ale aby Ci odpowiedzieć musze włożyć jakikolwiek wysiłek intelektualny) ale obiecuje że hipokryci dostaną stąd kopa - Mareq od tego momentu masz 24h.
Olewanie prostych moich pytań to zwyczajna głupota. Przykro mi ale tego nie toleruje - traktujemy sie poważnie, albo nie. Jak nie to żegnam.