Wyświetl pojedynczy post
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2008, 23:09
Wg. mnie jedynym plusem tego programu jest większy objektywizm, ale jeśli chodzi o to jak opowiada o kolejce to jest nawet gorszy niż ten w tvn. Rzeczywiście goście nie mający wiele do powiedzenia, z wyjątkiem chyba dziennikarza (nieokularnika), bo okularnik nie miał nic do powiedzenia (Błoński) a Szczęsny silił się na nieciekawe docinki. Iwański wg. mnie jest jednym z najgorszych komentatorów i też nie ma zbyt wiele do powiedzenia. Patyra próbuje już bardziej zagaić rozmowę, ma ponadto pogodne usposobienie. Generalnie program wydał mi się dosyć bełkotyczny, niewiele z niego zapamiętałem, szybko mówią (żeby pokazać że nowa, szybsza, lepsza formuła programu ), niewiele ciekawego analizują bardzo krótko. Rzeczywiście magazyn OE miał tą przewagę, że przynajmniej był śmieszny i analizy były bardziej wciągające. Tutaj wszystko na szybkiego, nawet nie można złapać myśli i bełkotycznie. Zawiodłem się ;(
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując