Wyświetl pojedynczy post
Johnny B
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2008, 21:09
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Hehe zapominasz o kilku podstawowych sprawach. to nie pieniadze graja na boisku a pilkarze. Dwa Guardiola z calym szacunkiem dla jego klasy pilkarskiej ale zaden dobry pilkarz nigdy nie bedzie dobrym trenerem. Trzy brak messiego wlasnie. 4 brak Ronaldinho i Eto`o. 5 Moga nas zlekcewazyc co juz zrobili jak Barcelona pozwolila messiemu pojechac do Pekinu. To ze masz bardzo krotkowzroczne spojrzenie na cala sprawe nie mozesz odbierac odrobinek nadzieji tym ktorzy nia zyja. Ja jestem ostroznym optymista co do meczu. Wiec spokojnie to jeszcze kilka dni do meczu.
Z tego co wiem to Eto jest graczem Barcy i tylko jak Guardiola go nei wystawi to nei zagra, ale wątpię.

Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Przesłanki za Barceloną:
- poziom sportowy
- zespół na codzień występuje w jednej z najsilniejszych lig
- zespół ma dużo większe ogranie w europejskich pucharach
- budżet(miałem wykreślić bo i Beitara miał większy no ale dobra żeby nie było napinki niech będzie )

Przesłanki za Wisłą:
-pierwszy mecz na wyjeździe,więc wszystko rozstrzygnie się przed własną publicznością
-doświadczenie rodem z Saragossy podpowiada że nawet w przypadku kilkubramkowej porażki w Barcelonie będzie można "spokojnie" ją odrobić w Polsce
-raczej napewno WSZYSCY piłkarze Wisły podejdą do rywalizacji na maksa,a dla "katalończyków" będzie to raczej trening,przymusowa powinność przed najważniejszymi meczami w sezonie mającym się zakończyć potrójną koroną czy coś w tym stylu
- Wisła ma już przetarcie w meczu o stawke z Beitarem,a Barca też kilka meczy wygrała ale z gatunku tych raczej "turystycznych"
- co by nie mówić ale polska liga już ruszyła,a hiszpańska jeszcze nie...
- nazwiska nie grają(napinka )
-Barca pewnie zlekceważy rywala(nawet jeśli nie świadomie to podświadomie ciężko będzie im się w pełni skoncentrować na pojedynek z Wisłą jak na codzień gra się z Realami...

Gołym okiem widać że po stronie Wisły jest więcej atutów Niestety poziom sportowy przeważnie jest najważniejszy W każdym razie szanse Wisły upatruje w zagraniu fenomenalnego meczu na Camp Nou nawet jakby miał być okupiony kontuzjami czy innymi kartakmi.Jeśli będziemy mieć przewage psychologiczną + atutu własnego stadionu w rewanżu to naprawde może być nieźle.
Zapomniałeś dodać, że jeśli Wisła zagra na poziome meczu z Beitarem u siebie to Barcelona nie ma szans

Człowieku przebiłeś tym wierzyk o Valdesie
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł
XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx
http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search=
Banjo Boy is godlike >.<
Odpowiedz cytując