koyoot napisał(a):

Hehe zapominasz o kilku podstawowych sprawach. to nie pieniadze graja na boisku a pilkarze. Dwa Guardiola z calym szacunkiem dla jego klasy pilkarskiej ale zaden dobry pilkarz nigdy nie bedzie dobrym trenerem. Trzy brak messiego wlasnie. 4 brak Ronaldinho i Eto`o. 5 Moga nas zlekcewazyc co juz zrobili jak Barcelona pozwolila messiemu pojechac do Pekinu. To ze masz bardzo krotkowzroczne spojrzenie na cala sprawe nie mozesz odbierac odrobinek nadzieji tym ktorzy nia zyja . Ja jestem ostroznym optymista co do meczu. Wiec spokojnie to jeszcze kilka dni do meczu.
|
Akurat jego poprzednik Rijkaard pokazal ,ze mozna byc swietnym pilkarzem i trenerem ( wygral z Barca lige i Lige Mistrzow)
Ciekawe czy Barcelona bedzie grala inaczej ,niz dotychczas ,czy Guardiola zmieni styl.Jak dotad grli oni podobnie jak reprezentacja Hiszpani ,czy li krotkimi podaniami srodkiem boiska sie przedzierali ,praktycznie grajac bez skrzydlowych.
Nie wiem co nas moze uratwoac,chyba tylko ze moga byc oni slabo przygotowani fizycznie.
Jak Barcelona odpadnie to bedzie to dla nich katastrofa finansowa
Jak Wisla wygra to bedzie to dla Nas eksplozja finansowa