Wyświetl pojedynczy post
-S-
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2008, 14:13
Bad_Jack napisał(a):Wyświetl post
dragon - popieram Twoją opinię w 100%

To może teraz parę słów o tym czego doświadczyłem dzisiaj na E2.

Krótkie wyjaśnienie: na Naszą Kochaną Wisełkę podążam regularnie od 3 równych lat ... jestem przesiadkowiczem z C i muszę się przyznać, że (stety/niestety) nasza grupa (ja, mój tato, kumpel i jego ojciec) jesteśmy takimi właśnie czasem niepokornymi - wyklinającymi kibicami (żeby ta kwestia była jasna - NIGDY nie wyklinamy naszych zawodników) EMOCJE.
Do rzeczy: dzisiaj na E2 zostaliśmy ZAATAKOWANI przez 3 gości (i jedną kobietę) którzy NIE ŻYCZYLI SOBIE niekulturalnych odzywek rzucanych z trybun
JESTEM W SZOKU. Facet rzucił mi się do szyi jak powiedziałem mu, że to nie teatr tylko stadion - omal mnie nie uderzył. Mojego ojca zwyzywał od cykorów i staruchów. - MIAŁEM GO PALNĄĆ CZY CO?

Chłopie ile Ty masz lat? Piszesz, że na stadionie przeklinasz w taki sposób, że Ci nawet uwagę zwracają, a potem na forum popierasz opinię dragona, który przeklinanie ( zbiorowe) uważa za prymitywizm. Przeklinanie to przeklinanie. Nie ma różnicy czy robisz to w pojedynkę czy w dwudziestu. Jak Ci z tym źle to nie przeklinasz, proste. Na mecze też nie musisz chodzić.

A co tej sytuacji na E2. Jesteś w szoku, że co..? Że ktoś ma inną opinię niż Ty? Że chcieli cię pobić bo przeklinasz? Z Twoich postów wynika, że jesteś takim typem człowieka co innym "zwraca uwagę" ( przeklinanie zbiorowe), a ja sam jest be to jesteś w szoku, że innym się to nie podoba. I to pytanie: "Miałem go palnąć czy co?" Miałeś ojca obok to go mogłeś spytać. Może by pozwolił.

Z Tobą to jak z Tomaszem Lisem- o kibicach w felietonie pisze- hołota, bydło, a sam swojego współpracownika traktuje jak szmatę ( słynna lista pryszczy na dupie).

Nie zakładaj więcej durnych tematów.

Cytat:
zamiast zakładaniu temetu o przeklinaniu trzeba było założyć temat dotyczący gniazda na E bo by sie przydał jakiś gniazdowy bo to troche lipa jak całe D sie bawi a E zaspiewa jadna piosenke i to nie całą i potem stoi i sie patrzy i mowi ale zajebiscie!! Zróbmy cos z tym jakby całe E tez bawilo sie jak D to by była jeszcze lepsza atmosfera!! Zrobmy cos z tym!!!!
Zamiast pisania postów na tematy wielokrotnie wałkowane pograj w pasjansa.
Odpowiedz cytując