Wyświetl pojedynczy post
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2008, 10:09
Cytat:
to akurat, patrąc na nasze kolarstwo, świetny wynik. wsród takiej stawki 16 miejsce jest niewątpliwie sukcesem. szkoda jednak, że Sylwek na IO nie pojechał, zupełnie tego nie rozumiem. trasa jak najbardziej dla niego, mógłby nawet cały czas iść z najlepszymi.
Guciu ale nie chodzi mi o to, nie wyśmiewam się z tego chłopaka, gdyż to może dla niego sukces, może jest to część jakiejś drogi, ale śmieje się z naszej mentalności dla mnie wspaniałe 16 miejsce jest oksymoronem, i rozśmiesza mnie że dla 40 milionowego kraju sukcesem jest 16 miejsce kolarza.

Cytat:
A temu to już palma w zupełności odbiła. Nie dość, że igrzyska to święto pokoju, przyjaznego współzawodonictwa, uczciwej walki, to jeszce zniweczyl swoje starania i walke o miejsce dl ajakiejs durnej propagandy.
Nie politykując dużo, nie wiem kto z Was się łudzi że Igrzyska to jeszcze święto pokoju, a nie największa komercyjna impreza sportowa...A uważam że chłopak miał prawo zaprotestować przeciwko państwa które nie uznaje czy do cholery według Was jest tylko jeden słuszny pogląd jednej strony? W którym Tybet jest wolny, a Kosovo jest albańskie?

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując