Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2008, 14:03
Lemur napisał(a):Wyświetl post
Ktoś z Was poważnie myśli, że pieniądze które rzekomo miały iść na Neia, zostaną teraz wydane na kogoś innego, grającego na innej pozycji?

Tak samo "pójdą" na innych graczy, jak pieniądze które niegdyś miałyby być rzekomo wydane na Grigorie i Galmaza, Kluiverta, czy Kaźmierczaka z Grzelakiem....

Moim zdaniem, wobec tragicznej polityki RN, cała ta sprawa od początku do końca była ze strony Wisły tylko jedna wielką bańką mydlaną skierowaną w stronę naiwnych kibiców i dziennikarzy...
Coś się stało w tej rundzie bo w poprzednich wydawaliśmy ok 1mln Euro na rundę.
Dziwi mnie to bo nawet taki jeden dobry transfer by się przydał.
Ale otwarcie po meczu z Beitarem zmieniłem zdanie i uważam że jeżeli rzeczywiście mamy kupić jednego gracza to wolałbym żeby to był pomocik.

Coś mi się wydaje że Bednarz jest już zmęczony w tej rundzie. Nie przygotował żadnych propozycji które Cupiał by zaakceptował jako ciekawe i warte inwestycji. Moze po prostu się wypalił przez pierwsze 2 rundy i trzeba dać mu odpocząć? Ale żeby od razu zwalniać? Takiego gościa co nam tylu dobrych graczy sprowadził w sytuacji kiedy nasz pion sportowy jest taki kiepski? Większa będzie jego odprawa niż dokoptowanie DO składu np. Mielcarskiego.
Odpowiedz cytując