Wyświetl pojedynczy post
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2008, 10:07
matthewG napisał(a):Wyświetl post
Nie zgodzę się z Tobą, że Brożek jest w tej chwili gwiazdą pokroju Żurawskiego, Frankowskiego. Brożek sam nie potrafi wygrać meczu. Tak szczerze, to na ataku dalej brakuje nam lidera drużyny, który potrafiłby pociągnąć grę do przodu. Fajnie, że gra cały zespół, ale to duża zasługa trenera Skorży. Brożek, moim zdaniem jest niezły na polską ligę, gdzieś dalej w pucharach może się spalić. Mogę się mylić - może za rok, dwa będzie nieco innym zawodnikiem niż ten, którego widzę na boisku.

Brożek już wielokrotnie udowadniał że potrafi strzelać bramki w pucharach, wg mnie nawet lepiej mu to wychodzi niż w meczach ligowych, chodzi mi o to że jest skuteczniejszy (takie mam wrażenie) w lidze potrafi zmaścić wiele prostych sytuacji - może jest to kwestia psychiki i zaangażowania ? Tak czy siak widać postęp w jego grze i to że chłopina się wyrabia, do trzydziestki mu jeszcze trochę brakuje a zazwyczaj wtedy kopacz jest w pełni formy. W ostatnim meczu z Beitarem bardzo fajna spokojna i techniczna bramka - dwa lata temu waliłby taką sytuację na siłę.
Odpowiedz cytując