Nie ulega wątpliwości, że to co się dzieje w Gruzji, jest skutkiem tego, co sie działo z Serbią. Nie trzeba byc aż nadto uważnym, żeby ze sobą powiązać te oto okoliczności:
1) wycofanie 1000 rosyjskich żołnierzy z terenów Kosowa w 2003r. - i przerzucenie ich do.... Abchazji
2) Uznanie niepodległości Kosowa i krótkie bicie piany w związku z tym przez Putina.
To co wyprawiają teraz Ruscy jest szalenie niebezpieczne, ponieważ wypowiedziały innemu państwu wojnę bez wypowiedzenia. Ruscy strzelają do obywateli na cudzym terytorium.
Niestety obawy Nowaka- Jeziorańskiego co do rozwoju bezczelnosci ruskich sie sprawdzają. Im dłużej Ruscy będą traktowani jako kolos na glinianych nogach, tym gorzej dla świata.
-----------------------------------------------
Zbychu napisał(a):

Jeśli tylko ta "polityka miłości" "słoneczka peru" PO czy jak to się tu nazywa wpłynie korzystnie dla kraju,ludzie uwierzą że może być lepiej zamiast emigrować będą rzetelnie pracować na dobro naszej ojczyzny to jestem jak najbardziej za.Moge być "lemingiem"
|
te podaj mi te przykłady - wet prezydenckich juz podałeś chłopczyku - czekam na wpływ polityki miłości. Może zablokowanie budowy autostrad to ta polityka miłosci? Czekam - mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz i bedziesz śmieszny jak zwykle
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43