Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 18:22
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Napisz mi dlaczego w NATO karty rozdają Niemcy a nie Brytyjczycy na ten przykład . Albo dlaczego Niemcy a nie Włosi na których terytorium znajdują się główne bazy z których dokonywano nalotu .
W NATO rozdają karty Amerykanie. Druga siłą sa Niemcy. Rozbiór Serbii tym dwóm państwom był na rekę z z zupelnie innych powodów, i na dobrą sprawę swoją pieczeń cudzymi rękami, wyjeli z ognia Szwaby - rzekłbym mistrzostwo świata i uczyć się naszym pożal się boże politykierom, od nich.

Cytat:
Teraz , to chyba mało . 1,800.000 zamieszkuje Kosowo . W 1999 na pewno było ich więcej w Kosowie niż 45 tys
A co to ma do rzeczy?

W Osetii jak i Kosowie te mniejszości to większości. Ba obydwie dopiero od XIX wieku stanowią tam większość, mało tego obydwie są ludnością napływową - sytuacja całkowicie tożsama - bo akurat Abchazowie sa u siebie, i tu zdecydowanie mamy z sytuacja na korzyść Abchazów.

No chyba że uwazasz iż 1800 tys. w wiekszości muzułanów, ma wieksze prawa niźli 45 tys. chrześcijan (o ponad 2500 letniej historii) w tozsamej sytuacji.

Aaa palenie dokumentów to morderstwa i ludobójstwo..

Nie rozśmieszaj mnie Raczakiem, bo mi zajady popekają.

Kazdy przeciętnie zorientowany wie, iż to była prowokacja Albańców, a te trupy "cywilów" to terroryści z UCK polegli podczas walk z Wojskiem Serbskim, przebrani w cywilne łachy.

Cytat:
+ wcześniejsze dokonania Milosevica w odbudowie a raczej utrzymaniu wielkiej Jugosławii
Aaaa..

Brakło argumentów na zbrodnie przeciw Albańcom to się w las dyskusje chce puścić.

Cytat:
A co ma Osetia pn do Gruzji ? To niech sobie tam Rosjanie utworzą raj na ziemi dla miłowanych przez nich Osetyjczyków
Z czego brechtasz?

Ktoś coś pisał o Osetii pn?

Na terytorium Osetii Południowej Osetyjczycy stanowią zdecydowana wiekszość, wystarczy że wezmą przykład z Albańców i będzie ich tam z 95%.

Daj im szanse, może Rosjanie dadzą im parasol ochronny w tym, jak Twoje "NATO" Albańcom.

Cytat:
Z tego co mi wiadomo Wojwodina nie zmieniła przynależności terytorialnej po 1999 r
Najpierw piszesz , że rolę w tej wojnie odgrywał tylko Niemcy i Amerykanie a teraz mieszasz do tego Węgrów .
Umiesz czytac ze zrozumieniem? - napisałeś że nie ma państwa Nato graniczacego z Serbią. Dałem tylko jeden przykład bo i Rumunia, bo i Bułgaria..

Cytat:
Jesteśmy w SOJUSZU PÓŁNOCNOATLANTYCKIM od prawie 10 lat . Razem w sojuszu z Niemcami .
I co z tego? - sojusze niby sa wieczne?

Spało się na lekcjach historii?

Cytat:
,,Najwyższy Czas!" prezentuje Ci błędną wizję świata .
Daruj sobie tą dziecinade, nie jestem Zbychem czy też.. Tobą.

Nie zbiłeś niczego, więc zaczynasz pieprzyc od rzeczy.

Cytat:
Po drugie po co stawiasz jakieś filie i fobie na szali .
Tiaaa - wylazły z Ciebie, jak słoma z butów.. więc się o tego odniosłem

Cytat:
Indywidualizujesz atak na Kosowo jako pomysł Niemców , co jest bzdurą .
Ojj nie. Doceniam tu tez wybitna krótkowzroczną polityke Amerykańców.

Cytat:
Natomiast nie ma wątpliwości , że za interwencją w Gruzji stoi tylko jedno państwo . Jest nim Rosja .
Buhaha buhaha

Malutka Gruzja postanowiła pierwsza zaatakować, wiedząc że wymierza policzek kolosowi, nie mając poparcia USA?

I jeszcze jedno, co za różnica ile państw naraz popełnia sk.. ? Wina jest mniejsza, jak jest ich więcej czy co?
Ostatnio edytowane przez Wilku : 08.08.2008 o godz. 18:51.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.