Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 17:39
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Z niemiecką
To dosyć selektywną segregacje robisz .
Zapomniałeś jeszcze o zimnych Angolach , zboczonych Holendrach , podzielonych Belgach , islamskich Turkach , Kanadyjczykach i Hiszpanach itp itd
A owszem - mnie inetresują rozdający karty, nie ich przyd...

Cytat:
Ale to może mnie się powaliło i nie była to operacja NATO przeprowadzona przy użyciu sił większości członków sojuszu , tylko przebiegły atak pseudo-sojuszników(no bo jak rzecze Mikke wojna niedługo) Amerykanów i Niemców .
Co mnie to interesuje że NATO? - co według Twojego kalizmu NATO ma jakieś carte blanche na czynienie skur..?

Mogliby realizować własne interesy za pośrednictwem Czerwonego Krzyża, i tez byś pitolił ze jak to Cz.K. to wsio gra?

Zamilknij, bo tu nie masz nic ciekawego do powiedzenia - po tym jak broniłeś Rozbioru Serbii, oprócz tego że wykazałeś iż moja "miłość" do naszych "braci" Niemców to pikuś przy Twojej rusofobii.
Tylko jak Ty umiesz godzić słabość do Szwabów i jednocześnie być ślepym na ich znoszenie się ze znienawidzonymi przez Ciebie Ruskimi..

Cytat:
Ilu Osetyjczyków zamieszkuje Gruzję ?
Jaki to procent ludności tego kraju ?
Może 50 tys Białorusinów zamieszkujących Podlasie też zechce się odłączyć ?
A może zapragnie tego 150 tys Niemców z Opolszczyzny ?

Czy Ty nie widzisz że jesteś teraz smieszny i załosny?

Ilu Albańców zamieszkuje Serbie?

Cytat:
Podaj mi przykłady masakr dokonanych na Osetyjczykach przez Gruzinów , podaj mi przykłady łamania praw człowieka , dyskryminacji .
Podaj mi przykłady takich działań przez Serbów.

Cytat:
45 tys Osetyjczyków , to jest powód by naruszać integralność terytorialną Gruzji ?
Misiaczku, w pł. Osetii to większość.

Cytat:
Nie , to jest idealny powód dla białej Rosji by jątrzyć , osłabiać państwa Kaukazu i realizować swoje imperialne plany .
Swołocz trzeba powstrzymać zanim zajmie się bardziej ambitnymi celami .
Gdyby nie diabeł Rosyjski nie było by jątrzenia i Gruzja była by spójna terytorialnie .
Państwa NATO nie leżą u granic Serbii i nie czekają tylko na jakieś problemy wewnętrzne by powiększyć swoje terytorium.
Nie bredź - Wegry to państwo natowskie.

Cytat:
Rosja natomiast wykorzysta każdy problem wewnętrzny na Kaukazie byle by tylko przejąć 100 % kontrolę nad tymi terytoriami i nie dopuścić do zbliżenia się ich z Europą , co spowodowało by wolne od wpływów rosyjskich drogi transportowe surowców dla Europy .
Hehe.. szczególnie w sojuszu z Niemcami, aby ominąć tą zawsze wierzgajacą Polske.

Cytat:
Porównywanie tych dwóch problemów jest ŚMIESZNE .
Jesteś ŚMIESZNY Ty - używasz dokładnie takich argumentów z jakimi sie nie zgadzałaś gdy protestowało się przy Rozbiorze SERBII, żebyś tak chociaż spróbował to uzasadnic naszym interesem, ale nie Mareq oczywiscie bredzi o interesie Jewropy.

Więc daruj sobie te tyrady - casus Kosowa coś zmienił, i przyjmij to do wiadomości. Pytanie tylko czy Rosja ma na tyle siły aby go wykorzystać, i tu mam watpliwosći, bo bardziej ta zawierucha wyglada na prowokacje w związku z wyborami w USA, aby wygrał McCain.

A na zimno... umoczenie w ciągły konflikt Rosji na Zakaukaziu, jest nam na rekę.. tylko co z tego jak rzadzi nami Słoneczko Kaszub, który w czterech litarach ma kazdy inny interes poza swoim.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.