Wyświetl pojedynczy post
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 17:36
Raporter napisał(a):Wyświetl post
Zobaczcie jeden mecz a jak się zmieniła nasza sytuacja
Przed meczem nawet nie byliśmy w takiej komfortowej sytacji jak Legia czy Lech. A teraz spokojnie sobie gramy z Barcą a tamte kluby muszą walczyć w 2 rundzie eliminacji.
1 mecz a w sumie nie można powiedzieć żeby FK Moskwa było słabsze od Beitaru. Grashoppers myślę że słabsze. Ale tak czy inaczej nie mieliśmy najgorzej w 1 rundzie el. pucharu UEFA.
Co prawda my byśmy byli rozstawieni ale nie zmienia to faktu że już jesteśmy do przodu z zyskami w stosunku do ligowych rywali. I to ostro.

Sądzę że Legia będzie miała bardzo ciężko.
A Lech. W sumie chciałbym bardzo żeby zagrał dalej(Legia też ale w to mało wierzę). I wydaje mi się że już fakt że mecz nie jest w Zurychu podpowiada mi że przejdzie Szwajcarów.
Raczej Legia sobie z FK Moskwa poradzi. Po pierwsze gra tak "Mariusz swojak Jop", który był najlepszym zawodnikiem Lazio w meczach Lazio - Wisła, za wyjątkiem Chiesy. Po drugie to nie jest ten zespół co w tamtym roku, teraz wloką się w ogonie tabeli a Jop gra w pierwszym składzie. Legie stać na wyeliminowanie Rosjan, tak samo jak Lecha na wygranie z Konikami Polnymi. Co tu dużo ukrywać, Szwajcarzy nie dość , że znacznie odstają od Basel czy FC Zurich, to jeszcze będą grać jeden mecz na neutralnym stadionie drugi na wyjezdzie.

Myśle że nasza liga wcale nie jest taka słaba. Wielokrotnie Petrescu mówił, że Wisła to jest poziom Steauy czy Rapidu. Tylko polskie zespoły mają pecha w pucharach. Jak inaczej można wytłumaczyć wyrównane sparingi ze Steauą, FC Kopenhaga czy nawet FC Liverpool ... a potem wtyd w pucharach?
Odpowiedz cytując