Z niemiecką

To dosyć selektywną segregacje robisz .
Zapomniałeś jeszcze o zimnych Angolach , zboczonych Holendrach , podzielonych Belgach , islamskich Turkach , Kanadyjczykach i Hiszpanach itp itd
Ale to może mnie się powaliło i nie była to operacja NATO przeprowadzona przy użyciu sił większości członków sojuszu , tylko przebiegły atak pseudo-sojuszników(no bo jak rzecze Mikke wojna niedługo) Amerykanów i Niemców .
Cytat:
|
Do drugiej części wypowiedzi - problem w tym - jak już powtarzałem wielokrotnie, że GDDKIA - buduje zgodnie z prawem - to ten nierząd, ta nieudolna pani minister sprawiła, że polski sejm nie przyjął przepisów właściwych. A teraz zwala winę to na Kaczorów to na GDDKiA - to są komunikaty dla lemingów - coby wiedziały kim dziś jest wróg.
|
To daj mi jakiś link do źródła , które mówi , że te przepisy nie zostały jeszcze implementowane a GDDKiA buduje autostrady z pominięciem prawa unijnego tylko ze względu na pierwszą przeszkodę .
Cytat:
|
I jeszcze jedno powstrzymuj, na własną ręke hipokryto - komu nie nie przeszkadzała "niepodległość" Kosowa, niech stuli dziób - sytuacja jest wręcz identyczna w Osetii, a że zamiast USA czy Niemców podobnie postepują Rosjanie to już nic nie zmienia
|
Ilu Osetyjczyków zamieszkuje Gruzję ?
Jaki to procent ludności tego kraju ?
Może 50 tys Białorusinów zamieszkujących Podlasie też zechce się odłączyć ?
A może zapragnie tego 150 tys Niemców z Opolszczyzny ?
Podaj mi przykłady masakr dokonanych na Osetyjczykach przez Gruzinów , podaj mi przykłady łamania praw człowieka , dyskryminacji .
45 tys Osetyjczyków , to jest powód by naruszać integralność terytorialną Gruzji ?
Nie , to jest idealny powód dla białej Rosji by jątrzyć , osłabiać państwa Kaukazu i realizować swoje imperialne plany .
Swołocz trzeba powstrzymać zanim zajmie się bardziej ambitnymi celami .
Gdyby nie diabeł Rosyjski nie było by jątrzenia i Gruzja była by spójna terytorialnie .
Państwa NATO nie leżą u granic Serbii i nie czekają tylko na jakieś problemy wewnętrzne by powiększyć swoje terytorium.
Rosja natomiast wykorzysta każdy problem wewnętrzny na Kaukazie byle by tylko przejąć 100 % kontrolę nad tymi terytoriami i nie dopuścić do zbliżenia się ich z Europą , co spowodowało by wolne od wpływów rosyjskich drogi transportowe surowców dla Europy .
Porównywanie tych dwóch problemów jest ŚMIESZNE .
Cytat:
Ja p...e co ci PR-wcy wyczyniają ze swoją pacynką
|
Faktycznie lepiej durnymi działaniami doprowadzić do kryzysu Polską transplantologię (patrz minister Zero)
Co Cię boli w tym , że premier daje dobry przykład z góry ?
Czepianie się takich rzeczy , to już jest żenada no ale czego się spodziewać więcej po wyznawcach ministra Zero .
Cytat:
Niebawe pewnie nowe wieści typu:
- premier wyniósł dziecko z płonącego domu,
- premier przeprowadził staruszkę przez ulicę,
- premier obezwładnił bandytę, który wcześniej napadł na matkę z dzieckiem,
- premier wystąpił w najnowszym odcinku telenoweli "M jak miłość" w roli amanta,
- premier wystąpił na scenie śpiewając piosenkę i grając na trąbce.
|
Nie ma to jak robienie z poważnego problemu cyrku .
Cytat:
|
Rydzyk może zazdrościć Tuskowi zacietrzewienia jego fanatyków.
|
Faktycznie . Nieraz zwolennicy PO walili dziennikarzy naszego dziennika i TV Trwam transparentami(oczywiście z tym fałszywie uśmiechniętym logiem PO

) i torebkami po głowach , wyzywając ich od katolickiego zaścianku