Mareq napisał(a):

Swołocz rosyjska czołgi na Gruzję wysyła . Trzeba powstrzymać świnię zanim się za bardzo nie zagalopuje w swoim układaniu porządku na kaukazie .
I to wszystko w dniu rozpoczęcia Olimpiady w państwie miłującym prawo , pokój i jednostkę ludzką .
O ironio .
słowo może użyte w tym artykule jest dla mnie wystarczającym powodem żeby podchodzić do tego z dystansem .
Po pierwsze niech GDDKiA buduje z poszanowaniem prawa porządne drogi a nie jakiś szajs co się rozsypuje po roku użytkowania .
|
yghhgh - w sprawie Gruzji tak tylko skromnie powiem, że to jest druga odsłona skutków zabawy - chwalebnego Unijnego Cesarstwa Narodu Niemieckiego - pod tytułem rozbiór Serbii.
Do drugiej części wypowiedzi - problem w tym - jak już powtarzałem wielokrotnie, że GDDKIA - buduje zgodnie z prawem - to ten nierząd, ta nieudolna pani minister sprawiła, że polski sejm nie przyjął przepisów właściwych. A teraz zwala winę to na Kaczorów to na GDDKiA - to są komunikaty dla lemingów - coby wiedziały kim dziś jest wróg.
Wrogiem jest Kaczor i GDDIKA - gdyby nie te instytucje - juz dziś mielibysmy 2 Irlandię a tak - Zbychu został pozbawiony poczucia humoru
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43