Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 13:34
autocontrol napisał(a):Wyświetl post
gdybyśmy mieli lepszego bramkarza, śmiało bym napisał ze mamy duze szanse na przejście Barcy, a tak pozostaje Puchar Uefa.

jak tylko widze ze piłka dolatuje w jego strone to cały pospinany jestem.
Strasznie jest niepewny, piłki zdecydowanie nie potrafi złapac, ciągle się od niego "odbija". Sraczki dostaje gdy jest kontra na jego bramke.. nie moge na to patrzec, wole zamknąc oczy. Jedyny minus to własnie Pawełek z całym szacunkiem dla niego, na lige starczy ale na puchary nie bardzo.

A wiadomym jest ze bramkarz jest b. wazną postacią w meczu, dla mnie poza napastnikiem najwazniejszą.

Widac czlowieku ze nie masz zadnego pojecia o pilce noznej, a ja dostaje sraczki jak czytam takie posty

Coscie sie tak utrzepili tego Pawelka? kiedy ostatnio mial jakas wieksza wpadke padla bramka po ewidentnym bledzie, albo puscil szmatlawca?
Jak na razie broni pewnie, o czym nawet Skorza powiedzial zeby mu zaufaca nie wozic sie po nim.
Sam kiedys bylem bramkarzem i wiem jak to wyglada z pozycji bramkarza.
Jak zes taki madry to wes wylap pilke ktora leci srednio ok 100km/h, gdzie maly blad i palce polamane.

Po Brozku, Zienczuku, Cantoro,Dizie i Lobodzinskim wiekszosc sie wozilo ze ciency, co oni wogole robia w Wisle, a teraz nagle zdanie zmienilo, dajcie Pawelkowi sie wykazac.
Jak by byl cienki to juz dawno Skorza kogos sprowadzili w jego miejsce
,
Odpowiedz cytując