Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 11:43
Ja też na razie nie czuję potrzeby krytykowania Bednarza. Chyba wszyscy wiedzą, że on nie ma znacznych funduszy do dyspozycji i to w dużym stopniu decyduje o jakości transferów. Będę bardzo zadowolony z jego pracy jeśli przed końcem okienka Wisła dokona choćby jednego gotówkowego transferu jakiegoś ciekawego zawodnika (choćby Nei'a lub Jodłowca) albo z 2 solidnych piłkarzy z kartą na ręku.

Mielcarski kiepsko mi się kojarzy, bo za jego czasów dokonywaliśmy wielu zupełnie nietrafionych transferów jak choćby Varga (z 400 tys. Euro), Barreto (600 tys.) lub Thwaite. Kaczorowski chyba też przyszedł za jego kadencji. Zatrudnialiśmy wielu, ale często okazywało się, że oni do niczego się nie nadają. Z zaciągu Mielcara w zespole sprawdzili się i/lub na dlużej zadomowili w składzie tylko Cleber, Dolha i Paulista... Poza tym bardzo chwalił jednego trenera, którego sprowadzono za jego rekomendacją, a który niczego godnego odnotowania nie zdziałał.

Co do Sochy też jestem sceptyczny. Ten człowiek znalazł wielu solidnych ligowców, ale ilu z nich doszło do reprezentacji lub chociaż zostało gwiazdą ligi? Jeśli idzie o wynajdowanie młodych, zdolnych chłopaków to moim zdaniem Bobo Kaczmarek jest znacznie lepszy.
Odpowiedz cytując