Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2008, 05:28
qbbba napisał(a):Wyświetl post
ad 1) Niech Brozek odchodzi- jest wtorek, Maly a do naszego systemu gry to wystarczy
ad2)a kim jest Brozek? typowa 23?! Kur.... czlowieku prosze Cie o definicje typowej 9. Bo mnie az krew zalewa jak widze takie pierd....Brozek jest bramkarzem czy napastnikiem? Wiec nie dziel ich na typwe 9, typowe 23 czy typowe 1 bo tak to ludzie w Fakcie pisza. Brozek to napastnik i ma strzelac bramki, a czy robi to z "wapna" ,ze swojej polowy, czy z sroda boiska to mnie to jeb....
ad3) o jakiej taktyce Ty mowisz?! Widziales go na wlasne oczy? sledziles chociaz jeden sezon tego zawodnika? To, ze brudasy krzykneli za niego prawie banke euro nie znaczy, ze jest dobry. My tez do ruskich sprzedalismy Gorawskiego za kase, ktroa byl nieadekwatna do jego umiejetnosci.
ad6) sam Lenczyk powiedzial, ze gdyby COstly byl goscienm, ktoremu chce sie trenowac to dzisiaj nie gralby w lidze polskiej.

Reasumujac: Czy nam na dzien dzisiejszy jest potrzebny napastnik czy bramkarz? Bo ja mysle, ze to drugie. A kupowac kogos, dla samej zasady...sorrry mija sie z celem. Dobra koniec mojej rozkminy bo za kazdym razem jak tu zagladam mam o jednego wlosa siwego wiecej, z nerwow rzecz jasna.
Odpowiem ci kim jest u nas 9. Jest to zawodnik który sam stworzy sobie sytuację albo tak wyjdzie do podania że obrońca go nie dogoni. Rozumię że jeszcze Niedzielan to jest w miarę typowa 9. Ale Brożek jest od niego sprytniejszy. Wystarczy zobaczyć kto strzela bramki jak o te bramki jest trudno.

Co do Neia to przecież piszę że wcale nie jestem do niego przekonany też w 100%. Dlaczego bo chce dużo zarabiać a mamy 1 miejsce w ataku! I lepiej żeby to 1 miejsce zostało bo mamy plany na puchary a w lidze damy radę z Niedzielanem. I z Neiego jestem w stanie teraz zrezygnować gdyż uważam że nie bardzo jest sens go zatrudniać do naszego systemu 451 poki jest Brożek i Niedzielan. Podoba mi się nasz system. A w ataku zawsze może grać Boguski.

Piszę że wolałbym pomocników, a Neiego można sobie równie dobrze darować.

Jednocześnie chyba masz rację z bramkarzem. Dla mnie o tyle że jeżeli Pawełek dozna kontuzji to będzie lipa. Ale nie wymieniałbym Pawełka bo uważam że ma warunki, jest już w miarę dobry a będzie jeszcze lepszy. Chciałbym tylko solidnego rezerwowego mieć.

Jednocześnie jestem za polityką selekcji. Albo niech przyjdzie piłkarz młody który ma papiery na granie w przyszłości w pierwszym składzie. Albo piłkarz starszy WYRAŹNIE LEPSZY od piłkarza młodego, albo wyraźnie podnoszący nasz poziom(czyli Cleber), natomiast piłkarzy za darmo typu Varga(za którego zapłaciliśmy!!) nie chcę w Wiśle. Bo płace idą w górę a oni grają lipę.

OD tego są statystycy żeby obliczyli ile piłkarzy jest wykorzystywanych przez Skorżę i innych dobrych trenerów w takich warunkach jak nasze. I nie potrzebujemy znowu armii dobrze opłacanej 30 osobowej legii cudzoziemskiej.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 08.08.2008 o godz. 05:35.
Odpowiedz cytując