Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 23:03
Fajnie, że szukamy po piłkarskich "zadupiach", czyli Bośni, Indiach, Hondurasie, Nowej Zelandii. Jednak ci piłkarze którzy mają do nas przychodzić, choćby na testy muszą mieć jakieś papiery! To nie może być tak, że sprowadzamy jakiegoś 27-letniego Brazylijczyka, który nie nadawał sie nawet na ławkę w Hajduku, a my za to pełni nadziei. Jak już mamy sprowadzać z zaściankowych krajów piłkarzy to niech chociaż będą młodzi, bo nagle się chyba ten Campos nie polepszy diametralnie. Jak na razie jedyny fajny piłkarz, z tych którym managerowie załatwili testy w Wiśle jest, a w zasadzie był Dudu. Jak już mamy szukać to niech chociaż ci piłkarze grają w swoich reprezentacjach albo młodzieżówkach. Gdy czytałem o tym, że Wisła sprowadziła niezłego fińskiego bramkarza na testy, do tego w obronie miał pojawić się Jodłowiec, do pomocy może dojść Ze Kalanga, a do ataku już gotowy jest Nei to serce się radowało. Jednak każdy medal ma dwie strony. Jak zostaniemy tym składem to kasa zostanie (nie wiem gdzie, ale jednak), szansę gry będą dostawać młodzi jak Kowalski, Kominiak w obronie, Mączyński w pomocy i Małecki w ataku. Ja jednak liczę na transfery, obym sie nie przeliczył...
Powód: powtarzanie
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 07.08.2008 o godz. 23:05.
Odpowiedz cytując